ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ψέκασαν μαζί με το κτήριο και τον Τ. Γκιολή; -Δείτε τις φωτογραφίες…

Επανερχόμαστε σε χθεσινή ανάρτηση- κουίζ με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ποιος αιρετός κατα τη διάρκεια ψεκασμού βρίσκεται στο γραφείο και κοιτάει τον φακό;”

Η απάντηση είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής!

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες των “Vas-val” με “πρωταγωνιστή” και αυτή τη φορά τον Τ. Γκιολή…

…Το έχει ο άνθρωπος με τις φωτογραφίες, …τι να λέμε τώρα! Ομολογούμε ότι τέτοια περίπτωση δεν την έχουμε συναντήσει ξανά!

Ακόμα και κατα τη διάρκεια ψεκασμού- απολύμανση, από ότι τουλάχιστον μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες, ο Τ. Γκιολής βρίσκεται στο γραφείο και κοιτάει τον φακό!!!

Από την ώρα που είναι στο γραφείο μέχρι την ώρα που φεύγει ο Γκιολής φωτογραφίζεται δίπλα από ένα άτομο που ψεκάζει -απολυμαίνει!!!

Φτάσαμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε αν μαζί με τους ψεκασμούς στο κτήριο ψέκασαν και τον ίδιο τον Τ. Γκιολή! (Προσέξτε στις φωτογραφίες την ώρα που γίνεται ο ψεκασμός …πόσο κοντά βρίσκεται ο Τ. Γκιολής!)

Εκτός και όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε …απλά για να βγάλει και άλλες φωτογραφίες ο Γκιολής! Δηλαδή το άτομο με τη στολή να είναι όρθιο με το μηχάνημα στο χέρι και να κάνει πως ψεκάζει, τη στιγμή μάλιστα που δεν φαίνεται να απέχει ούτε δύο μέτρα από τον Γκιολή!

Σε αυτή την περίπτωση ποιος να ήταν ο σκηνοθέτης; …Αφήνουμε την απάντηση σε εσάς!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κ.Ν