ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ψυχογιέ …αφήστε τις φυλακές και θυμηθείτε τι λέγατε για το κέντρο μεταναστών! -Εκλογές έρχονται ξανά…

Από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιό αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ερώτηση προς τον  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Κορινθίας, Γ. Ψυχογιού, και την συνυπογραφή είκοσι ένα ακόμα βουλευτών/τριών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στις φυλακές ανηλίκων Κορίνθου.

Με αφορμή τα τελευταία επεισόδια του Σαββάτου, 30/07, στο ιδιαίτερα ευαίσθητο αυτό σωφρονιστικό κατάστημα, που μέχρι το 2019 είχε να επιδείξει πληθώρα δράσεων επανένταξης για τους κρατούμενους και λειτουργούσε με σαφώς περισσότερο προσωπικό, οι βουλευτές ζητούν να ενισχυθεί σε στελέχωση, προγράμματα επανένταξης και υποδομές το ΕΚΚ Κορίνθου, ώστε να διασφαλίζονται η εύρυθμη λειτουργία του, τα δικαιώματα των ανήλικων κρατουμένων, αλλά και η επάρκεια σε προσωπικό, καθώς και άμεσες απαντήσεις για το πού βρίσκονται οι ανήλικοι κρατούμενοι που προσήχθησαν μετά τα επεισόδια, υπό ποιες συνθήκες κρατούνται και πότε θα γίνει η επιστροφή τους στο σωφρονιστικό κατάστημα…»

ΣΣ. Ας ενδιαφερθεί πρώτα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ψυχογιός να πιέσει ώστε να απομακρυνθεί το κέντρο μεταναστών μέσα από την πόλη της Κορίνθου και μετά ας ασχοληθεί με τις φυλακές ανηλίκων στην Κόρινθο!

Υποτίθεται ότι το κέντρο μεταναστών στην πόλη της Κορίνθου ΔΕΝ θα λειτουργούσε όταν θα αναλάμβανε η κυβέρνηση του Τσίπρα!!! Έτσι έλεγαν από τη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία! Τελικά επι θητείας τους (του ΣΥΡΙΖΑ) δεν έγινε τίποτα στο κέντρο μεταναστών μέσα στο κέντρο της Κορίνθου, το οποίο συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά! Απλά κε Ψυχογιέ για να έχουν αξιοπιστία τέτοιου είδους παρεμβάσεις σας να θυμάστε τι τάζατε εσείς και τα στελέχη σας και τι δεν κάνατε τελικά! Εκλογές έρχονται ξανά…

-Σε ότι αφορά τώρα τις φυλακές ανηλίκων στην Κόρινθο το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αρκετά επεισόδια και πρέπει να βρεθεί λύση!