ΚΟΡΙΝΘΙΑ: «Όλο λάδι λάδι… και από τηγανίτα τίποτα!» -Επιλεκτική μνήμη έχει η Νικολάκου;

Από την περιφερειακή σύμβουλο Πελοποννήσου Ν. Νικολάκου αναφέρεται μεταξύ  άλλων:

«Είναι γεγονός ότι από την επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο προέκυψε ότι ο θησαυρός… ήταν άνθρακας! Ήρθε, είδε και απήλθε ο κ. Μητσοτάκης χωρίς να δεσμευθεί για τίποτα απολύτως. Το Συνέδριο για το ΕΣΠΑ μετατράπηκε σε κομματική φιέστα, με φωτογραφίες, χαμόγελα αλλά και ηχηρές απουσίες!

Τα έργα για την Αρκαδία, την Αργολίδα, τη Λακωνία και την Κορινθία ήταν εντελώς ανύπαρκτα, αφού ο Πρωθυπουργός δεν καταδέχτηκε να πει ούτε μια κουβέντα για αυτές τις περιοχές.

Ούτε ένα ευρώ στο νέο ΕΣΠΑ για οδικούς άξονες στην Πελοπόννησο!

Ο κ.Περιφερειάρχης αποδείχθηκε ότι είναι πολιτικά ανίσχυρος αφού δεν κατάφερε να διεκδικήσει ούτε ένα από τα έργα που ο ίδιος θεωρεί στρατηγικής σημασίας.

Ο κ.Νίκας πλέον είναι ο «αδύναμος» κρίκος για την ανάπτυξη του τόπου μας. Η επιτυχία του περιορίζεται στις επισκέψεις και στις φωτογραφίες με τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «Όλο λάδι λάδι… και από τηγανίτα τίποτα!» 

Τρία χαμένα χρόνια για την Πελοπόννησο…»

…Την τόση ανάπτυξη που έφεραν στην Κορινθία πως θα την αντέξουν άραγε οι Κορίνθιοι;

ΣΣ. Ν. Νικολάκου το ίδιο ισχύει και για εσάς, επι θητείας Τατούλη, σε ότι αφορά την Κορινθία τουλάχιστον: «Όλο λάδι λάδι… και από τηγανίτα τίποτα!» 

Τόσα  χαμένα χρόνια για την Κορινθία! Απλά ο Νίκας συνεχίζει αυτό που άφησε ο Τατούλης στη μέση για την Κορινθία! …Δηλαδή το σχεδόν τίποτα! Τα ΣΟΒΑΡΑ και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ έργα στο νομό  δεν τα βλέπουν οι Κορίνθιοι …ούτε με κιάλια!

Κ.Ν