ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Άλλο πάλι και αυτό! Το κρουαζιερόπλοιο χωρίς τουρίστες μπαινοβγαίνει στο λιμάνι!!! (φωτο)

Έχει ρίξει άγκυρα για πρώτη φορά ένα κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Κορίνθου το οποίο είναι ΑΔΕΙΟ από τουρίστες!!! Και παρόλα αυτά μπαινοβγαίνει κάθε τόσο στο λιμάνι!!! Και στις άσχημες καιρικές συνθήκες είναι ΕΚΤΟΣ λιμανιού!!!

Τι ακριβώς συμβαίνει με το κρουαζιερόπλοιο που έχει ρίξει άγκυρα εντός του λιμανιού στην Κόρινθο! Που και που το βρίσκουμε έξω από το λιμάνι και μετά μπαίνει πάλι μέσα σε αυτό!!!

Δείτε τη φωτογραφία που τραβήχτηκε από το Λουτράκι πριν λίγες μέρες και φαίνεται πόσο μακριά είναι το κρουαζιερόπλοιο από το λιμάνι της Κορίνθου (λίγο ακόμα και θα φτάσει στο Λουτράκι για να ρίξει άγκυρα):

…Τι συμβαίνει άραγε και το κρουαζιερόπλοιο μπαινοβγαίνει στο λιμάνι της Κορίνθου;

Μήπως το βγάζουν που και που εκτός λιμανιού λόγω κακοκαιρίας; Γιατί όταν τραβήχτηκε η παραπάνω φωτογραφία επικρατούσαν ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ πολύ ισχυροί άνεμοι στην περιοχή!

Από το λιμενικό ταμείο της Κορίνθου μπορούν να μας απαντήσουν τι συμβαίνει;

Μήπως στο εξής να παρακολουθούμε τι γίνεται με το κρουαζιερόπλοιο όταν δούμε ότι πλησιάζουν πολύ ισχυροί άνεμοι στην Κόρινθο; Τότε θα είναι μέσα ή έξω από το λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο;

Το κρουαζιερόπλοιο δεν θα έπρεπε να είναι μονίμως αγκυροβολημένο μέσα στο λιμάνι της Κορίνθου;

Τελευταία σχετικά με την υπόθεση του κρουαζιερόπλοιου λάβαμε και ένα μήνυμα από αναγνώστη το οποίο και θα ερευνήσουμε.

Αναφέρει ο αναγνώστης: “Το καράβι σύντομα θα φύγει από το λιμάνι της Κορίνθου για άλλον προορισμό! Μάλλον “βαρέθηκαν” να περιμένουν πότε θα γίνει η εμβάθυνση του λιμανιού για να χωράει κανονικά!”

Σε αυτή την περίπτωση να δούμε τι θα πει ο Νανόπουλος …που τόσο πολύ ήταν χαρούμενος που θα έριχνε άγκυρα στο λιμάνι της Κορίνθου ένα κρουαζιερόπλοιο ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! Σύντομα θα λυθεί η απορία και σε αυτό!

Για την ώρα όμως στην Κόρινθο έχουμε το εξής παράδοξο: Έχει ρίξει άγκυρα για πρώτη φορά ένα κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της Κορίνθου το οποίο είναι ΑΔΕΙΟ από τουρίστες!!! Και παρόλα αυτά μπαινοβγαίνει κάθε τόσο στο λιμάνι!!! Και στις άσχημες καιρικές συνθήκες είναι ΕΚΤΟΣ λιμανιού!!! Αυτά μόνο στην Κόρινθο…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: …Το πήρε και το σήκωσε! Δυσφήμιση για την Κόρινθο! Το “ΔΩΡΟ” του Νανόπουλου …που έγινε εφιάλτης! -…Θέλουμε και τουρίστες δήμαρχε;

Κ.Ν