ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έπεσαν σοβάδες μπροστά στο κυλικείο του σχολείου!!! -Έγινε αγνώριστο! -Κίνδυνος ατυχήματος…

Σε επιστολή του αναγνώστης μας αναφέρει:

“Ονομάζομαι Δημήτρης Μυρικνόπουλος και έχω αρκετές φορές αναρτήσει στο novoville (την εφαρμογή των δήμων για το κινητό τηλέφωνο) φωτογραφίες από το 8ο δημοτικό σχολείο, με επισήμανση του σοβαρού προβλήματος στην κτιριακή δομή.

Από το καλοκαίρι, συνεργεία του δήμου ξηλώσαν σοβάδες ώστε να αποκαλυφθούν και να συντηρηθούν οι οπλισμοί του κτιρίου. Η υπόσχεση του δήμου προς το σχολείο, καθώς και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ήταν ότι το Σεπτέμβριο θα δούμε ένα σχολείο αγνώριστο. Πράγματι.

Μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου, που έπεσαν σοβάδες μπροστά στο κυλικείο του σχολείου, το σχολείο είχε γίνει αγνώριστο. Γιαπί, ναι, οικοδομή υπό συντήρηση, ναι,  σχολείο ΟΧΙ.

Αν  πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να γίνει κάτι, λυπάμαι. Η προσωρινή λύση ήταν να στολίσουνε το προαύλιο με ασπροκόκκινες κορδέλες, για να μην πλησιάζουν τα παιδιά στα γκρεμίσματα.

Δυστυχώς όμως, όπως αποδεικνύεται και σε άλλες περιπτώσεις (όπως εκείνος ο έρμος αγωγός στο δρόμο προς την Ποσειδωνία, δίπλα στον πεζόδρομο που παράμενε κι εγώ δεν ξέρω πόσους μήνες εκεί και τώρα απλά μετακόμισε, ότι απέμεινε, απέναντι), οι προσωρινές λύσεις μονιμοποιούνται. Επειδή ο δήμος φαίνεται να εθελοτυφλεί και να κωφεύει, μήπως θα μπορούσατε εσείς να ερευνήσετε και να ανακινήσετε το θέμα”;

ΣΣ. Να ήταν το μοναδικό θέμα για το οποίο ο δήμος φαίνεται να εθελοτυφλεί και να κωφεύει, πάλι καλά θα λέγαμε. Σε ότι αφορά την περίπτωση με το 8ο δημοτικό σχολείο θα το ερευνήσουμε…

Δήμαρχε εσείς …ακούσατε κάτι;

Κ.Ν