ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Έρχεται σε κόντρα με τους επιχειρηματίες ο Σταυρέλης; -Η θέση του Νανόπουλου

Ξεκινάμε από την ανάρτηση του δημάρχου Κορινθίων Ν. Σταυρέλη η οποία θεωρούμε ότι δεν γράφτηκε για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο:

Από το συνδυασμό του πρώην δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου αναφέρεται:

“Η θέση μας είναι η εξής σε ότι αφορά τα τραπεζοκαθίσματα σε κοινοχρήστους χώρους.   Υπερασπιστήκαμε την πολιτική της θητείας μας στην τοποθέτηση υαλοπετασμάτων στους νόμιμα παραχωρημένους από το δήμο κοινόχρηστους χώρους που προσφέρουν προστασία από τη βροχή το κρύο και τον αέρα στους πολίτες και εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις της πόλης. Πήραμε τη δέσμευση ότι δεν θα καταργηθούν από τους χώρους που έχουν νόμιμα παραχωρηθεί από τον δήμο. Οι υπερβάσεις και παρανομίες πρέπει να ελέγχονται από το δήμο και την Αστυνομία όπως προβλέπει ο νόμος μέχρι την λειτουργία δημοτικής αστυνομίας. Συμμετέχουμε στην επικαιροποίηση του σχετικού κανονισμού για τους κοινοχρήστους χώρους”.

Είναι γεγονός ότι επι θητείας Νανόπουλου έγιναν κάποιες ενέργειες με γυάλινες κατασκευές προκειμένου και οι επιχειρηματίες να δουλέψουν αλλά και οι πολίτες να μην κάθονται στο κρύο να πίνουν το καφέ τους. Καλή κίνηση από τον πρώην δήμαρχο Β. Νανόπουλο.

Υπάρχουν όμως κάποιοι επιχειρηματίες εκεί στο κέντρο της πόλης που το έχουν παρακάνει με τις επεκτάσεις κυρίως τραπεζοκαθισμάτων …που βγάζουν μάτι!

Εκεί θεωρούμε ότι εστιάζει ο Σταυρέλης. Δήμαρχε θίξατε ένα σοβαρό θέμα! Αν τελικά κάνετε πίσω μετά από τυχόν πιέσεις επιχειρηματιών θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δεν θεωρούμε ότι επιδιώκετε αυτό…

Περιμένουμε τα αποτελέσματα…

Κ.Ν