ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Έτσι παραδίδει μαθήματα ο εκπρόσωπος τύπου της δημοτικής αρχής!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Αναφέρει κλείνοντας τον μονόλογό του στη συνέντευξη τύπου ο Τ. Μποζίκης που είναι στενός συνεργάτης του δημάρχου Κορινθίων Ν. Σταυρέλη (και μάλιστα εκπρόσωπος τύπου!!!):

“Δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ ερώτηση από ΚΑΝΕΝΑΝ δημοσιογράφο!!! Όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει φεύγει!!! Εμένα η τοποθέτησή μου ήταν αυτή! Με αυτά που λέει ο Νανόπουλος σε συνεντεύξεις του και ΜΟΝΟ ένα κανάλι πάει, αυτό που τον ΣΤΗΡΙΖΕΙ…”

Τη στιγμή εκείνη δύο εκπρόσωποι των ΜΜΕ αναφέρουν στον Τ. Μποζίκη τι είναι αυτά που λέει καθώς δεν είναι μόνο ένα ΜΜΕ που πηγαίνει στις συνεντεύξεις του Νανόπουλου, με τον Μποζίκη να μην μπορεί να απαντήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και να εξακολουθεί …να λέει τα δικά του για τον Β. Νανόπουλο!!!

Και όλα αυτά όταν έχουν κληθεί τα ΜΜΕ επίσημα για τη συνέντευξη του Μποζίκη!!!

Μετά την πρώτη “πατάτα” του δημάρχου Ν. Σταυρέλη προς τα ΜΜΕ έρχεται και η δεύτερη του στενού του συνεργάτη αυτή τη φορά, Τ. Μποζίκη!!!

Μετά τα παραπάνω αναφέρουμε:

1. Δήμαρχε δυστυχώς από ότι βλέπουμε σε δύο μόλις μήνες ως δημοτική αρχή δείχνετε ότι έχετε …χάσει την ψυχραιμία σας σε όλα τα επίπεδα!

2. Καλούν τα ΜΜΕ για να πουν αυτά που θέλουν οι ίδιοι και τους ενοχλούν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων!!! …Το αποκορύφωμα με τον Μποζίκη που τελείωσε τον μονόλογό του και είπε ξεκάθαρα δεν δέχεται ερωτήσεις από κανέναν δημοσιογράφο ενώ μιλάει ξεκάθαρα για ένα κανάλι …ότι στηρίζει τον Νανόπουλο!

Περιμένουμε ειλικρινά να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του δημάρχου Ν. Σταυρέλη και αν εξακολουθεί να έχει τον Μποζίκη στη θέση του εκπροσώπου τύπου! Πραγματικά περιμένουμε τι θα κάνει ο Σταυρέλης!!!

3.Για να δούμε στην επόμενη συνέντευξη που θα κάνει ο Μποζίκης αν θα βρεθεί ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΜΜΕ που θα παραστεί μετά την απαράδεκτη στάση του (του Μποζίκη) που έφτασε στο σημείο να πει ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ στα ΜΜΕ: “Δεν θα δεχτώ καμία ερώτηση από δημοσιογράφο! Όποιος θέλει έρχεται, όποιος θέλει φεύγει…”.

…Πολύ αέρα φαίνεται να πήρε ξαφνικά ο Μποζίκης και νομίζει ότι μπορεί να καλεί τα ΜΜΕ και να κάνει ότι θέλει!

Το κακό είναι ότι κάποια Κορινθιακά ΜΜΕ σκύβουν το κεφάλι και αυτά …τα καταπίνουν! Δυστυχώς!!!

Αντί ΟΛΑ τα ΜΜΕ σε τέτοιες περιπτώσεις να ξεσηκώνονται, κάποια θα το ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ και αυτό και την επόμενη φορά θα βρεθούν πάλι στην συνέντευξη τύπου …του κάθε Μποζίκη! Δυστυχώς!