ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ακινητοποιημένα τα μηχανάκια των “νεαρών” καμικάζι με τις πειραγμένες εξατμίσεις! -Έχουν κάνει τους κατοίκους να χάσουν τον ύπνο τους!!!

-Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακινητοποιημένα από την τροχαία Κορίνθου, στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο, περίπου 10 μηχανάκια και αφορούν περιοχές ΜΟΝΟ από το δήμο Κορινθίων!!!

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της korinthiannews.gr σε ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο μεταφέρονται τα μηχανάκια των νεαρών “καμικάζι” τα οποία προκαλούν πολύ θόρυβο! Οι νεαροί είτε έχουν αλλάξει  εξατμίσεις είτε είναι πειραγμένες (λείπει ο  σιγαστήρας που απαιτείται).

Το αποτέλεσμα είναι οι νεαροί στο πέρασμά τους …να σηκώνουν τη γειτονιά στον αέρα! Πληροφορούμαστε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ακινητοποιημένα από την τροχαία Κορίνθου, στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο, περίπου 10 μηχανάκια και αφορούν περιοχές ΜΟΝΟ από το δήμο Κορινθίων!!!

Που να γίνουν οι έλεγχοι σε άλλες περιοχές, όπως το Κιάτο για παράδειγμα, που οι νεαροί «καμικάζι» έχουν κάνει τους κατοίκους να χάσουν κυριολεκτικά τον ύπνο τους!!!  Εκεί να δείτε πόσα μηχανάκια θα ακινητοποιηθούν! Αναμένουμε από την τροχαία ακόμα πιο εντατικούς ελέγχους στους νεαρούς ταραξίες σε περιοχές της Δυτικής Κορινθίας αλλά και πιο ορεινές!

ΣΣ. Σε αρκετές περιπτώσεις οι νεαροί είναι ΑΝΗΛΙΚΟΙ και κινούνται εντελώς παράνομα, δεν έχουν ούτε δίπλωμα οδήγησης!!! Οι γονείς τους δεν μπορούν να τους συνετίσουν. Ας το κάνει η αστυνομία …πριν να είναι αργά!

Κ.Ν