ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ανακοινώθηκε ένα μεγάλο έργο που θα δουν οι Κορίνθιοι και φέρνει την υπογραφή του Νανόπουλου -Γ. Πούρος: “Πρόκειται για προσωπική επιτυχία του δημάρχου”

Άλλο ένα μεγάλο έργο που ανακοινώνεται στο τέλος σχεδόν της θητείας της νυν δημοτικής αρχής και φέρνει την προσωπική σφραγίδα του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου! Είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζουν ευθέως και οι συνεργάτες του! Πρόκειται για την ανάπλαση των πεζοδρομίων της Κορίνθου προϋπολογισμού 2,8 εκ. ευρώ!!!

Η αναφορά του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου:

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος ανέφερε: “Όπως ξέρετε η κατάσταση των πεζοδρομίων δεν είναι καλή και μετά από προετοιμασία αρκετών ετών καταφέραμε με την τεχνική υπηρεσία να βρεθούμε σήμερα και να υπογράψουμε τη σύμβαση. Αφορά όλα τα πεζοδρόμια της Κορίνθου που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες θα κυκλοφορούν πλέον με ασφάλεια”.

Ο αντιδήμαρχος Γ. Πούρος παίρνοντας το λόγο ανέφερε μεταξύ άλλων: “Το μεγάλο αυτό έργο της ανάπλασης των πεζοδρομίων είναι μία προσωπική επιτυχία του Β. Νανόπουλου, ο οποίος για δικούς του λόγους δεν θέλησε να το πει. Τα χρήματα αυτά δεν είναι από τον δημοτικό προϋπολογισμό. Εξασφάλισε αυτά τα κονδύλια από τα ταμεία ανάκαμψης και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η τεχνική υπηρεσία απλά έκανε το καθήκον της και μελέτησε το έργο. Δεν θα αλλάξουμε μόνο τα πεζοδρόμια αλλά θα μπουν και νέοι ιστοί φωτισμού…”

Κ.Ν