ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αντιδήμαρχος κάνει “του κεφαλιού του” εν αγνοία του δημάρχου;

“Καταγγελία στον SuperFm και στην εκπομπή “Σοφά και Παράσοφα” έχει να κάνει με ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Κορινθίων. Μάλιστα ο καταγγέλων έχει στοιχεία και φωτογραφίες που μας τα κατάθεσε ως τεκμήρια.

Η ιστορία που εμπλέκει αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος εν αγνοία του Δημάρχου και των υπηρεσιών οδηγεί τους εργολάβους σε συγκεκριμένο χωριό για ασφαλτοστρώσεις παρότι οι ανάγκες του Δήμου είναι τεράστιες απ’ άκρη σε άκρη και τα χρήματα περιορισμένα για την συγκεκριμένη δαπάνη. Οπως κάθε Δήμος, έτσι και ο Δήμος Κορινθίων έχει συγκεκριμένο κονδύλι κάθε χρόνο που αφορά τις ασφαλτοστρώσεις και ο αντιδήμαρχος εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα αλλά και φίλων και οικείων.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να οδηγήσει εργολάβο να ασφαλτοστρώσει ιδιωτικό χώρο ταβέρνας (πάρκινγκ) που είναι ιδιοκτησία φιλικού του προσώπου. Το ζήτημα αποκτά τεράστιες διαστάσεις αν σκεφτεί κανείς πόσοι συμπολίτες μας από πολλά χωριά περιμένουν να ασφαλτοστρωθούν δρόμοι που θα καλυτερέψουν την καθημερινότητά τους και την ποιότητα ζωής τους.

Αναφορικά με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου που έν αγνοιά τους έγιναν όλες αυτές οι πράξεις, πλέον έχουν λάβει αυστηρά μέτρα απέναντι στον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο και ελέγχουν ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται οι εργολάβοι του Δήμου και που πραγματοποιούν καθημερινά εργασίες. Ο κ.Νανόπουλος δε που θεωρεί προσωπικό του στοίχημα την ποιότητα ζωής ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό έχει αναλάβει ρόλο συνεχούς ελέγχου για να είναι σίγουρος ότι τέτοιου είδους πράξεις δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον”, αναφέρεται στο peloponnisosnews.gr.

ΣΣ. Από τη στιγμή που ισχύουν τα παραπάνω ο δήμαρχος πρέπει να απομακρύνει άμεσα τον αντιδήμαρχο από αυτή τη θέση! Δεν μπορεί να εκτίθεται έτσι η δημοτική αρχή! Σε τέτοιου είδους θέματα δεν υπάρχει συζήτηση! Παρακολουθούμε το θέμα…