ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νανόπουλου! -…Έτσι παίρνουν τα έργα οι ημέτεροι! -Ονομαστικές αναφορές από τον πρώην δήμαρχο- Αιχμές στον Σταυρέλη και τον τρόπο που λειτουργεί!!

-“ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΗΜΕΤΕΡΟΙ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Έχετε δει αυτό το διάστημα πως μιλάει ο Ν. Σταυρέλης;…”, αναφέρει ο Νανόπουλος

Ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ήταν ιδιαίτερα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ στη σημερινή συνέντευξη τύπου και έθιξε ΣΟΒΑΡΑ θέματα που θα συζητούν.

Ιδιαίτερα η αναφορά στη νέα δημοτική αρχή του Ν. Σταυρέλη με το “καλημέρα” να μην αρχίσει να εξοφλεί …τα προεκλογικά της γραμμάτια!!!

Αρχικά παίρνοντας το λόγο ο Β. Νανόπουλος στη συνέντευξη τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω σε κάποια θέματα που αναφέρει η νέα δημοτική αρχή. Θα ήταν προτιμότερο να εργάζονται περισσότερο και να επικοινωνούν λιγότερο. Δείχνουν την εντύπωση μετά την κατάκτηση της δημοτικής αρχής ότι έχουν την νοοτροπία του ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ

Τρία είναι τα πράγματα τα οποία διακρίνω στη νέα δημοτική αρχή: ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΗΜΕΤΕΡΟΙ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Έχετε δει αυτό το διάστημα πως μιλάει ο Ν. Σταυρέλης;…”

Και σε ότι αφορά ειδικά τους ημέτερους ο Νανόπουλος παρουσιάζοντας στοιχεία είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το ekorinthos.gr (από το 4:17 μέχρι το 9:00 για το θέμα που γράψαμε χθες: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Θα βουίξει το πανελλήνιο! Βάζουν λάστιχα και σε ερπυστριοφόρα!!! -Σκάνδαλο η πληρωμή 56.000 ευρώ για λάστιχα χωρίς παραλαβή!!! -…Τι συμβαίνει δήμαρχε;)

Και από το 9:00 και κάτω ο Νανόπουλος… κάνει αναφορά στην ανάθεση σε έργο από τη δημοτική αρχή με την χαμηλότερη έκπτωση (το 1%) στην εταιρεία του Κακογιάννη (των συνεργατών του)! Τη στιγμή μάλιστα που άλλες εταιρίες έδιναν προσφορά μέχρι και 27%!!!

Και αναφέρει μεταξύ άλλων ο Β. Νανόπουλος: “Αν πάρει το έργο ο κ. Κακογιάννης και δεν κάνει τίποτα και πάει να βρει τον πρώτον που έδωσε την μεγαλύτερη έκπτωση και του δώσει το έργο, θα κερδίσει αυτόματα 26,41% χωρίς να κάνει τίποτα!!! Το 26% σε ένα έργο των 600.000 ευρώ είναι γύρω στα 180.000 ευρώ. …Σκάνδαλο; …Σύμπτωση; Ο κόσμος θα αποφασίσει…”

Τα υπόλοιπα στο παρακάτω βίντεο…

ΣΣ. Σχετικά με τις προσφορές που αναφέρονται παραπάνω δείτε ένα μέρος από το παρακάτω έγγραφο:

Κάποιοι πρέπει να απαντήσουν στους ισχυρισμούς του Νανόπουλου γιατί απορρίπτονται οι παραπάνω μεγάλες προσφορές …και προτιμάται η μικρότερη με το 1%!

-Ο Β. Νανόπουλος προτείνει όπως προβλέπει η νομοθεσία ακύρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας ως μη συμφέρουσας για το δήμο και επανάληψη του διαγωνισμού (στην περίπτωση του 1%)

Κ.Ν