ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Αυτά συνέβησαν Σάββατο μεσημέρι στην παιδική χαρά που ήταν γεμάτη παιδιά! (φωτο) -…Ποιος έδωσε την εντολή;

Σε επιστολή αναγνώστριας μας αναφέρεται: « Έχω να κάνω την παρακάτω καταγγελία. Το περασμένο Σάββατο και  ώρα 12.30 με 13.00 περίπου το μεσημέρι, στην παιδική χαρά μπροστά από το 10ο  δημοτικό σχολείο Κορίνθου, γεμάτη παιδιά κάθε ηλικίας, από μωρά έως μεγαλύτερα που βγήκαν να απολαύσουν τη μέρα της ξεκούρασης τους, εμφανίστηκαν 2 άτομα τα οποία αφού μπήκαν στην παιδική χαρά άπλωσαν στο πάτωμα ένα σωρό εργαλεία, σφυριά, τρυπάνια …κτλ να επισκευάσουν ένα από τα παιχνίδια (παραπάνω φωτο).

Σημειωτέον η παιδική χαρά είναι ενός μήνος περιπου και ήδη άρχισαν οι απώλειες.

Τα παιδιά σταμάτησαν το παιχνίδι τους και αποτραβήχτηκαν! Σε 10 λεπτά οι τεχνίτες άπλωσαν μπαλαντέζα πάνω στο χώρο που έτρεχαν τα μωρά και έβαλαν μπροστά τον τροχό να κόψουν σίδερα.

Σε ερώτηση μου αν είναι από το δήμο, μου απάντησαν ότι είναι ιδιωτική εταιρία με το όνομα Η….α, από Αθήνα, και σήμερα άδειασαν όπως είπαν χαρακτηριστικά  να κάνουν την επισκευή, όταν είπα πως δεν είναι μέρα και ώρα να γίνουν τέτοιες εργασίες με το πάρκο γεμάτο παιδιά.

Φυσικά καλέσαμε την αστυνομία και φυσικά εν τω μεταξύ πολλοί γονείς όπως και εμείς πήραμε τα παιδιά μας και φύγαμε.

Άραγε με τίνος εντολή ήρθαν οι άνθρωποι να δουλέψουν τέτοια ώρα τέτοια μέρα σε τέτοιο μέρος;  Αναρωτιέμαι σαν πολίτης που πληρώνω δημοτικά τέλη ένα σκασμό για να μπορώ ένα Σάββατο να βγάζω τα παιδιά μου να παίξουν ξέγνοιαστα.

Σας ευχαριστώ»

ΣΣ. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να απαντήσει σε όσα αναφέρονται παραπάνω;

Κ.Ν