ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “ΒΟΜΒΑ” Σταυρέλη προς τους δημότες για τα δημοτικά τέλη στη συνεδρίαση του ΔΣ: “ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ -Θα έρθει η στιγμή που θα φτάσουμε και στο 100%”!!!

-Παίρνουν “φωτιά” οι τσέπες των Κορίνθιων μετά τις δηλώσεις του Σταυρέλη

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορινθίων τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 παίρνοντας το λόγο ο δήμαρχος Ν. Σταυρέλης ανέφερε μεταξύ άλλων ΞΕΚΑΘΑΡΑ:

Προτείνουμε την ΑΥΞΗΣΗ των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού. ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!! Σήμερα η αύξηση θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερη θα πηγαίναμε στο 100% και ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! Πέρσι το Κιάτο το Βέλο και το Λουτράκι έκαναν αυξήσεις από 100 έως 200%…”

…Θα πάρουν φωτιά οι τσέπες των Κορίνθιων

Τι ΒΟΜΒΑ έσκασε ο Ν. Σταυρέλης στους Κορίνθιους που τώρα με αυτές τις αυξήσεις θα πάρουν “φωτιά” οι τσέπες τους;

Τα λέτε τώρα κε Σταυρέλη που γίνατε δήμαρχος; Είχατε αναφέρει προεκλογικά ότι θα φτάσετε στο σημείο να κάνετε αυξήσεις έως και 100% όπως είπατε στη συνεδρίαση του ΔΣ της Δευτέρας;

Β. Νανόπουλος: “Αυτές οι αυξήσεις είναι ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ”

Παίρνοντας το λόγο ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ανέφερε ότι αυτές οι αυξήσεις είναι ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ και στη συνέχεια έθεσε στη δημοτική αρχή τρόπους που θα μπορούσαν να τις αποφύγουν!

Παίρνοντας το λόγο ο Δ. Πρωτοπαπάς της Πράσινης Πόλης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι αυξήσεις είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ και δεν γνωρίζει αν οι Κορίνθιοι ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!

Παίρνοντας το λόγο ο Αλ. Γκουργιώτης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορούν οι πολίτες σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες να σηκώσουν ΕΠΙΠΛΕΟΝ βάρη! “Δεν συμφωνώ με την αύξηση ούτε ενός ευρώ παραπάνω”, τόνισε χαρακτηριστικά

ΣΣ. Οι Κορίνθιοι μάλλον βλέπουν από τις πρώτες κιόλας μέρες της θητείας της νέας δημοτικής αρχής …τι τους περιμένει! Άραγε ποιος Κορίνθιος περίμενε να ακούσει αυτές τις αυξήσεις με αυτό τον τρόπο από το στόμα του νέου δημάρχου Ν. Σταυρέλη;

Κ.Ν