ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Β. Νανόπουλος: “Η πόλη στρέφει το βλέμμα της στην θάλασσα” -Το είχε δεσμευτεί και γίνεται! -Η νέα ευχάριστη εξέλιξη…

Ο δήμαρχος Κορινθίων με την ανάληψη των καθηκόντων του είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η πόλη στρέφει το βλέμμα της στην θάλασσα”. Το είχε δεσμευτεί και γίνεται! Η νέα ευχάριστη εξέλιξη αφορά την παραχώρηση των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου, στο δήμο Κορινθίων.

Μία εξέλιξη για την οποία κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια η δημοτική αρχή του Β. Νανόπουλου και φυσικά ο ίδιος ο δήμαρχος.

Ο δήμαρχος δεν έχασε ευκαιρία να τονίσει το θέμα των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου και στην τελευταία επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Κόρινθο.

Μετά από όλες αυτές τις προσπάθειες έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Πιο συγκεκριμένα από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται: “Ένα βήμα πριν την οριστική παραχώρηση των μπαζωμάτων του Αγίου Νικολάου , βρίσκεται ο δήμος Κορινθίων, μετά απο επίπονες και επίμονες προσπάθειες και διαδικασίες τριών ετών. 

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος πόσταρε χθες το βράδυ στον λογαριασμό του στο facebook την καλή είδηση, την έγκριση των τελικών όρων παραχώρησης της έκτασης η οποία αναμένεται να μετατραπεί σε πολυχώρο αναψυχής,  ξεκούρασης και άθλησης.

Σε συνδυασμό με τα έργα ανάπλασης στην είσοδο της πόλης (παλιός σταθμός ΟΣΕ) και το έργο ανάπλασης και ενοποίησης του παραλιακού μετώπου με το Λουτράκι (το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης σε όλη τη χώρα, ύψους 12 εκ ευρώ), η περιοχή δημιουργεί μια νέα ταυτότητα, η πόλη στρέφει το βλέμμα της στην θάλασσα, όπως είχε δεσμευτεί ο δήμαρχος Κορινθίων με την ανάληψη των καθηκόντων του.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ“Αποδέχτηκα σήμερα τους όρους παραχώρησης από την εταιρία ακινήτων του δημοσίου (ΕΤΑΔ) των μπαζωμάτων Αγίου Νικολάου. Φυσικά η αποδοχή τελεί υπό την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα και του διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΑΔ την Πέμπτη της ερχόμενης εβδομάδας. Ένα αίτημα δεκαετιών του Δήμου υλοποιείται . Η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου ακολουθεί”.

Κ.Ν