ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Β. Νανόπουλος: “Οι ενστάσεις του Σταυρέλη, που προσπαθεί να μπλοκάρει το έργο μας, απορρίπτονται η μια πίσω από την άλλη” -Μίλησε για το παραμύθι του Σταυρέλη …και για το πολιτικό θάρρος!

Από το συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου ανακοινώνεται:

«Με ενστάσεις προσπαθεί να «μπλοκάρει» το έργο της δημοτικής αρχής ο κ.Σταυρέλης

Βασίλης Νανόπουλος: Τα έργα συνεχίζονται, οι ενστάσεις απορρίπτονται η μια πίσω από την άλλη

Απέλπιδα η προσπάθεια της παράταξης του κ.Σταυρέλη να θέσει εμπόδια στην εξέλιξη του έργου της δημοτικής αρχής και  να συνεχίσει το αφήγημά του περι απραξίας, αδυναμίας και μηδενικού αποτελέσματος.

Απορρίφθηκε πανηγυρικά η ένσταση που κατέθεσε κατά της υλοποίησης τριών νευραλγικών για  6 κοινότητες μας δρόμων, και συγκεκριμένα των δρόμων που συνδέουν τις κοινότητες «Σπαθοβούνι – Μαψός», «Άγιος Ιωάννης Χιλιομόδι» και Αμόνι – Καλογερολίμανο – Ε.Ο Επιδαύρου».

Η οικονομική επιτροπή του δήμου Κορινθίων κατακύρωσε τους διαγωνισμούς για τα 3 αυτά έργα  προϋπολογισμού 3 εκ ευρώ , στα τέλη Μαρτίου του 2023. Κατά αυτής της απόφασης στράφηκε ο κ.Σταυρέλης και μάλιστα; Σε 3 επίπεδα, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, διαχειριστική αρχή και ευρωπαϊκά όργανα.

Τόση είναι η ζέση του για να μπλοκάρει τα έργα! Για να μην επιτρέψει στην δημοτική αρχή και στον δήμαρχο Κορινθίων να πράξουν το καθήκον τους έναντι των πολιτών! Για να αποκομίσει εκλογικά οφέλη!

Η ενέργεια αποκαλύπτει στον μέγιστο βαθμό τις προθέσεις του, που δεν είναι βεβαίως η ωφέλεια του δήμου Κορινθίων και των πολιτών του! Οι πολίτες όμως γνωρίζουν!

Το έργο της παρούσας δημοτικής αρχής έχει οδηγήσει σε κατάρρευση το χάρτινο αφήγημα της παράταξης του κ.Σταυρέλη περι μηδενικού αποτελέσματος.

Οι ενστάσεις ώστε τα έργα τουλάχιστον να καθυστερήσουν ώστε να υπάρχει έστω αυτό το επιχείρημα προεκλογικά, είναι το τελευταίο «όπλο» του κ.Σταυρέλη.

Τα όργανα όμως κάθε επιπέδου μας δικαιώνουν! Δικαιώνουν τις ενέργειες μας και το αδιάβλητο των διαδικασιών που έχουμε ακολουθήσει.

Τι κατόρθωσε ο κ.Σταυρέλης; Να καθυστερήσει για περίπου δυο μήνες την έναρξη των έργων. Ομοίως πράττει και σε άλλα έργα του δήμου μας. Και εφ εξής θα υπάρχει δημόσια αναφορά γι αυτές τις ενέργειες από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν τους λόγους που τα έργα δεν ξεκινούν παρ ότι οι διαδικασίες έχουν ολοκληρωθεί.

«Δεν έχει τέλος ο κατήφορος αυτής της δημοτικής αρχής» είχε γράψει ο κ.Σταυρέλης σε ανακοίνωση τύπου μιλώντας για σκάνδαλο.

«Δεν έχει τέλος το παραμύθι που δημιουργείτε κ.Σταυρέλη και θεωρείτε πως οι πολίτες θα πιστέψουν» απαντούμε! «Ο κατήφορος είναι ένας δρόμος που θα περπατήσετε μόνος!

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος  συνεχίζουν σταθερά και απαρέγκλιτα στον δρόμο που χάραξε η εντολή των πολιτών τον Σεπτέμβριο του 2019, δρόμο αλλαγής, αξιοπιστίας, έργου και συνέπειας.

Αυτή είναι η ικανότητα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Αυτή είναι η δέσμευσή της.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ με τους πολίτες, όχι απέναντι τους!

Αφήνουμε τον κ.Σταυρέλη στην αναζήτηση νέας προσφυγής και  του ευχόμαστε «καλή επιτυχία» χωρίς βεβαίως να έχουμε την προσδοκία πως δημοσίως θα ανακαλέσει  τα όσα δημοσίως κατήγγειλε για τα 3 αυτά έργα και τις ενέργειες της δημοτικής αρχής τον Μάρτιο. Χρειάζεται πολιτικό θάρρος»!