ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Β. Νανόπουλος: “Στο εξής οι πολίτες δεν χρειάζεται να καλούν για τις καμένες λάμπες καθώς το πρόβλημα λύνεται -Η δέσμευσή μας γίνεται πράξη”

Ένα σημαντικό πρόβλημα που απασχολούσε τους κατοίκους στο δήμο Κορινθίων και αφορά τις καμένες λάμπες σε κοινόχρηστους χώρους βρίσκει τη λύση του. Ήταν μία δέσμευση της δημοτικής αρχής του Νανόπουλου που όπως φαίνεται γίνεται πράξη!

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Ξεκίνησε για το δήμο Κορινθίων η νέα εποχή για τον φωτισμό των κοινόχρηστών χώρων. Τα νέα φωτιστικά led αντικαθιστούν πλέον τα παλιά φωτιστικά. Έχουν 70% μικρότερη κατανάλωση και έχουν καλύτερη ποιότητα φωτισμού.

Επίσης υπάρχουν αισθητήρες πάνω στα νέα φωτιστικά που επιτρέπουν να γίνεται γνωστό πότε καίγεται μία τέτοια λάμπα. Στο εξής δεν θα χρειάζεται να τηλεφωνούν οι πολίτες για καμένες λάμπες! Υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στο δήμο Κορινθίων με τις καμένες λάμπες.

Πολλές φορές οι παλιές λάμπες σε κοινόχρηστους χώρους καίγονταν ακόμα και σε 2 εβδομάδες. Αυτό τελειώνει με τις νέες λάμπες.

Θα αντικατασταθούν 22.000 νέα φωτιστικά. Τον Σεπτέμβριο θα έχουν αντικατασταθεί στους κοινόχρηστους χώρους.

Αν καεί κάποιος λαμπτήρας με τους αισθητήρες που έχει θα ενημερωθεί αμέσως η εταιρία και σε 72 ώρες θα έχει αντικατασταθεί. Η δέσμευσή μας γίνεται πράξη…”