ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Β. Νανόπουλος: “Τα επεισόδια τα δημιουργούν αυτοί που δεν μπορούν να ελεγχθούν ή καθοδηγούνται από τον Σταυρέλη”- Ο δήμαρχος μίλησε και για το χατίρι που δεν έκανε στα συμφέροντα!!!

Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, πριν ακόμα προβεί στην ανακοίνωση σημαντικών έργων για το δήμο.

Στην αρχή ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε κάποιους δημοτικούς συμβούλους που ανήκουν ή στηρίζουν την παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Ν. Σταυρέλη οι οποίοι είναι ιδιαίτερα προκλητικοί!!! Και αυτά τα ανέφερε ο Νανόπουλος με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου διεκόπη εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων (δείτε τη σχετική ανάρτηση: Εντάσεις και βαριές εκφράσεις στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων!)

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κορινθίων στη συνέντευξή του:

“Να ξέρει ο κ. Σταυρέλης με αυτούς που έχει περιλάβει στο συνδυασμό του δεν θα πάει καλά. Είδατε εμένα να έχω συμμετοχή στο επεισόδιο; Είδατε κάποιους από τους συνεργάτες μου να έχουν συμμετοχή στο επεισόδιο; Προφανώς όχι. Γιατί εμείς είμαστε η ήρεμη δύναμη στο δημοτικό συμβούλιο.

Τα επεισόδια τα δημιουργούν ορισμένοι με συστηματικό τρόπο από παράδοση, από χαρακτήρα και θα συνεχίσουν να το κάνουν είμαι σίγουρος γιατί δεν μπορούν ελεγχθούν ή καθοδηγούνται από τον κ. Σταυρέλη!!!

Και εκείνοι που είναι πίσω από τον Σταυρέλη, γιατί θα έχετε παρατηρήσει από τότε που μπήκαμε στην προεκλογική περίοδο, υπάρχουν και ορισμένα οργανωμένα συμφέροντα που προσφέρουν τον οβολό τους γιατί δεν τους έκανα τα χατίρια!!! Τώρα αυτοί ταυτίζονται με τον κ. Σταυρέλη!!!

Στο δήμο Κορινθίων δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο 3-4 γνωστοί που νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν το δήμο . Εμείς έχουμε να ασχοληθούμε με το έργο μας και έχουμε έργο σημαντικό. Μόνο να φανταστεί κανείς τι τράβηξα τα τελευταία χρόνια με την απλή αναλογική για να διοικήσω το δήμο. Με υποχρέωσε σε ισορροπίες για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε…”

Συμφωνούμε στα παραπάνω με τον δήμαρχο εκτός από ένα σημείο. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι κάποιοι προκλητικοί σύμβουλοι θα εξακολουθήσουν να δημιουργούν επεισόδια στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Δήμαρχε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου …τι κάνει; Αν δεν μπορεί να τους βάλει στη θέση τους να παραιτηθεί! Είναι πολύ απλό …να συνετίσει τους προκλητικούς! Δύο το πολύ τρεις είναι που προκαλούν κυρίως εντάσεις! Αλίμονο αν ένα δημοτικό συμβούλιο είναι έρμαιο δύο -τριών προκλητικών συμβούλων! Αλίμονο!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Καμαρώστε” τον Χ. Κορδώση!

Κ.Ν