ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Για τον Πνευματικό …χτυπάει η καμπάνα; -…Τι αναφέρουν οι αστυνομικοί Κορινθίας!

-“Η ένωση μας θα ευχαριστήσει και αυτούς που γύρισαν την πλάτη στους αστυνομικούς του νομού μας και ψήφισαν αρνητικά…”

Σε ανακοίνωση από την ένωση αστυνομικών Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Η Ένωση Αστυνομικών νομού Κορινθίας εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όλους τους εμπλεκομενους για την παραχώρηση του οικοπέδου για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού μεγάρου.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστεί από βάθος καρδίας τον δήμαρχο κο Νανόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου.

Ευχαριστούμε την παράταξη του κου Σταυρελη αλλά και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων που χωρίς αυτούς δε θα είχε αυτή την εξέλιξη το θέμα μας καθότι απαιτούνταν ευρεία πλειοψηφία.

Η Ένωση μας θα ευχαριστήσει και αυτούς που γύρισαν την πλάτη στους Αστυνομικούς του νομού μας και ψήφισαν αρνητικά λέγοντας τους απλά ότι η αξία του ηττημενου δίνει δόξα στο νικητή…”

…Πάλι έκανε τη διαφορά;

ΣΣ. Στεκόμαστε στην τελευταία παράγραφο που λέει: “Η ένωση μας θα ευχαριστήσει και αυτούς που γύρισαν την πλάτη στους αστυνομικούς του νομού μας και ψήφισαν αρνητικά…”

…Η καμπάνα χτυπάει και για τον Πνευματικό; Το λέμε γιατί ψήφισε αρνητικά στο θέμα των αστυνομικών (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ποιοι ψήφισαν αρνητικά για την ανέγερση νέου αστυνομικού μεγάρου -Ποιοι απουσίαζαν και ποιοι αποχώρησαν από τη συνεδρίαση…)

Κ.Ν