ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Γ. Πιέτρης εμφανίστηκε με τα ΕΣΩΡΟΥΧΑ! -“Τρομάξαμε” του φώναζαν! (βίντεο)

Στιγμές …απόλυτης χαλάρωσης για τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Γ. Πιέτρη αφού εμφανίστηκε με τα εσώρουχα σε τηλεδιάσκεψη στη συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων!!!

Ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος του ανέφερε: “Πείτε στον Πιέτρη να ντυθεί γιατί θα μας βάλουν στο “Ράδιο Αρβύλλα”

Κάποιος άλλος που συμμετείχε στη τηλεδιάσκεψη ανέφερε: “Τρομάξαμε, τρομάξαμε”

Στη συνέχεια ο Γ. Πιέτρης έχοντας έρθει σε αμηχανία πως να χειριστεί αυτή την εμφάνισή του ανέφερε: “Δεν πειράζει, δεν πειράζει…”

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Β. Νανόπουλος ανέφερε: “Θα ήθελα να παρακαλέσω για ακόμα μία φορά τον Γ. Πιέτρη επειδή εδώ είναι δημοτικό συμβούλιο να προσέχει γιατί αυτή δεν είναι εικόνα για δημοτικό συμβούλιο!!!”

Έχουμε γράψει και άλλες φορές από τον δημοτικό σύμβουλο Γ. Πιέτρη, με τον τρόπο που λειτουργεί γενικότερα, τα περιμέναμε όλα! Αλλά να φτάσει στο σημείο να είναι με τα εσώρουχα σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα η κάμερα στραμμένη στα “επίμαχα” σημεία, …ομολογούμε ότι δεν το περιμέναμε!

Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη …έκπληξη που μας ετοιμάζει!

Στο newsit.gr αναφέρθηκε:

“Όλα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στην Κόρινθο…

Ένας από τους συμμετέχοντες, «πιάστηκε» να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη όντας ελαφρώς ενδεδυμένος με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των συμμετεχόντων. Συγκεκριμένα όπως παρατήρησαν τα άλλη μέλη του δημοτικού συμβουλίου, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα δίχως να φοράει ρούχα αλλά μόνο τα εσώρουχά του.

Μάταια προσπαθούσε να φτιάξει την κάμερά του έτσι ώστε να δείχνει μόνο το πρόσωπό του. Όπως αναφέρει το Hlektra.gr, η εικόνα καταγράφηκε αρκετές φορές δείχνοντας τα εσώρουχά του στους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη με κάποιους από αυτούς να επισημαίνουν πως πρέπει να ντυθεί άμεσα γιατί «αυτή δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου».

«Θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα», έλεγαν χαρακτηριστικά με τον δημοτικό σύμβουλο πάντως να εμφανίζεται πιο καθησυχαστικός λέγοντας πως… «δεν πειράζει».

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και μία παλαιότερη ανάρτηση: Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Κορινθιακή επιχείρηση “Πιέτρης” μετά την μεταφορά παράνομων μεταναστών;

Ακόμα αναμένουμε μία απάντηση!