ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ενωτικός ο Σταυρέλης! -Τα πρώτα λόγια του! -“Θα είμαι δήμαρχος…” (φωτο)

Μεγάλος νικητής των εκλογών στο δήμο Κορινθίων ο Ν. Σταυρέλης αφού κέρδισε από την πρώτη Κυριακή!

Αυτό το οποίο όμως έκανε εντύπωση ήταν ο λόγος του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο οποίος ομολογούμε ότι κέρδισε τις εντυπώσεις.

Είπε ότι η πόρτα του γραφείου θα είναι ανοιχτή για όλους. Ότι αυτά που έχουν δεσμευτεί ως συνδυασμός θα γίνουν στο ακέραιο. Ότι δεν θα κάνει διαχωρισμό (πολιτών -αντιπάλων) και σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας!

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Ν. Σταυρέλης: “Πάμε όλοι μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω τους πολιτικούς αντιπάλους ξεχωριστά για τον ωραίο αγώνα που κάναμε όλοι μαζί. ΟΛΟΙ μαζί θα προσφέρουμε σε αυτόν τον αγώνα. Θα είμαι πρώτος μεταξύ ίσων! Δεν θα χάσουμε ούτε μία μέρα. Δεν έχουμε προσωπικές διαφορές με κανέναν! Είμαι ένας άνθρωπος αυθεντικός. Σας αγαπώ όλους”

Μία πολύ καλή και ενωτική ομιλία του Ν. Σταυρέλη έξω από το εκλογικό του κέντρο!

Από σήμερα ξεκινάει μία καινούρια μέρα για το δήμο Κορινθίων

Από τον νέο δήμαρχο Κορινθίων Ν. Σταυρέλη αναφέρεται σε ανακοίνωση:

“ΝΙΚΗΣΕ Η ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΙΚΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ!

Αγαπητοί Συνδημότες,

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια τεράστια νίκη για το Δήμο μας! Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πίστης. Πίστης στο δίκαιο, το αληθινό, το ελπιδοφόρο.

Οι δημότες μίλησαν από την πρώτη Κυριακή.

Μας έδωσαν μια ισχυρή εντολή να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Να δώσουμε Πνοή Δημιουργίας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό σε κάθε σπίτι.

Να δώσουμε πνοή ελπίδας για μια καλύτερη καθημερινότητα.

Για καλύτερη εκπαίδευση, για καλύτερες υποδομές, για περισσότερες ευκαιρίες εργασίας, για να γίνει ο Δήμος Κορινθίων τόπος ανάπτυξης και δημιουργίας.

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαι γέννημα θρέμμα Κορίνθιος. Είμαι ένας από εσάς και αυτός θα παραμείνω και ως Δήμαρχος. Εδώ είναι η γενέτειρά μου, το μέρος που μεγάλωσα, το μέρος που αποφάσισα εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια να βοηθήσω και να προσφέρω μέσα από την καρδιά μου.

Το 2019 το όνειρο ενός καλύτερου τόπου χάθηκε για λίγο. Εδώ και 4 χρόνια όμως δουλέψαμε ασταμάτητα μέσα από τον θεσμικό ρόλο που μας δώσατε. Ήμασταν παρόντες σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, μπήκαμε σε όλα τα σπίτια, σας ακούσαμε, διεκδικήσαμε.

Σήμερα το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Και είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ. Έχουμε δίπλα μας μια δυνατή ομάδα ανθρώπων, τους οποίους θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω για τον ακούραστο αγώνα που έδωσαν.

Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε τους αίτημα, σε κάθε τους ιδέα, η πόρτα μου και το γραφείο μου θα είναι ανοιχτό σε όλους όπως και σε όλους τους δημότες.

Αρκετά όμως με τα λόγια. Ας ξεκινήσουμε τα έργα.

Από αύριο κιόλας ξεκινάμε την υλοποίηση του προγράμματος της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Και σε αυτό το νέο αγώνα που με αξιώσατε να είμαι πρώτος, θα είμαι ο δικός σας Δήμαρχος.

Ο Δήμαρχος όλων των Κορίνθιων σε όποια άκρη του Δήμου και να βρίσκονται.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και υπόσχομαι πως στη χαραυγή μιας καλύτερης μέρας όπως η αυριανή, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ”

Φωτογραφίες μετά τη νίκη του Σταυρέλη:

Κ.Ν