ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Ερωτηματικά από τη στάση της διοίκησης!

Μας προκαλεί πολλά ερωτηματικά η στάση του διοικητή στο νοσοκομείο Κορίνθου Γρ. Καρπούζη που δεν έχει βγάλει μέχρι σήμερα μία ανακοίνωση στα ΜΜΕ σχετικά με το θέμα που πήρε πανελλήνια έκταση, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα ασθενής πέθανε επειδή στην εγχείρηση που έγινε πρόσφατα (τους προηγούμενους μήνες δηλαδή) ο γιατρός ξέχασε μέσα στο σώμα του ιατρικό εργαλείο!

Κε Καρπούζη είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε σε επίσημη ανακοίνωση σας αν το περιστατικό είναι πρόσφατο ή πριν από αρκετά χρόνια; Γιατί αυτή τη στιγμή διασύρεται το νοσοκομείο Κορίνθου και οι γιατροί που υπάρχουν ήδη και κάνουν φιλότιμο αγώνα για να ανταπεξέλθουν σε ένα υποστελεχωμένο νοσοκομείο. Είναι κρίμα για τους ανθρώπους αυτούς.

Από την άλλη κε Καρπούζη αν δεν γνωρίζετε τι έχει συμβεί πριν από τη δικής σας διοίκηση δεν θα σας καταλογίσει κανείς ευθύνη, απλά ξεκαθαρίστε το σε επίσημη ανακοίνωση στα ΜΜΕ!

Αν πάλι κε Καρπούζη το περιστατικό έγινε επι των ημερών σας να μας πείτε τι έχετε κάνεις ως τώρα!

Το περιστατικό βέβαια είναι εξαιρετικά σοβαρό από την στιγμή που έγινε, όπως τουλάχιστον διαβάσαμε στα ΜΜΕ, αλλά να δούμε και το πότε έγινε για να μην δημιουργούνται λάθος συμπεράσματα σε ότι αφορά το υπάρχον ιατρικό προσωπικό (μπορεί για παράδειγμα αυτός ο ιατρός να μην είναι καν αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Κορίνθου)!

Ξεκάθαρη ανακοίνωση κε Καρπούζη έπρεπε να είχατε βγάλει …χθες και απορούμε γιατί μέχρι και σήμερα δεν το έχετε κάνει!

Δεν θυμόμαστε να το έχουμε συναντήσει ξανα αυτό ως τώρα με προηγούμενη διοίκηση στο νοσοκομείο Κορίνθου (να μην βγάζει δηλαδή ανακοίνωση για θέμα που …ακόμα ψάχνεται το πανελλήνιο)

Αναμένουμε…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: …Τι συνέβη τελικά με γιατρό στο νοσοκομείο Κορίνθου;

Κ.Ν