ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ευχάριστη εξέλιξη για το νέο αστυνομικό μέγαρο – Β.Νανόπουλος: “Οι κάτοικοι στα Εξαμίλια θα κοιμούνται πλέον ήσυχοι”

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος αναφέρει: “Ένα πολύ σημαντικό βήμα έγινε για τη δημιουργία του νέου αστυνομικού μεγάρου στο δήμο Κορινθίων.

Όπως γνωρίζετε πριν αρκετό καιρό με εισήγησή μου το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων αποφάσισε την παραχώρηση οικοπέδου 14 στρεμμάτων σε κατάλληλο χώρο για να γίνει εκεί το κτήριο.

Για να κοιμούνται και να κινούνται οι κάτοικοι των Εξαμιλίων πολύ πιο ήσυχα από ότι σήμερα γιατί η περιοχή εκεί έχει αυξημένη εγκληματικότητα.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή γιατί σήμερα καθορίζονται οι χρήσεις γης και οι όροι δόμησης

Θέλω για το επόμενο διάστημα να δεσμευτώ ότι από πλευράς δήμου θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για τη μεταβίβαση του οικοπέδου και μετά να ανοίξει ο δρόμος από το υπουργείο για να δημιουργηθεί το αστυνομικό μέγαρο. Σε τρία περίπου χρόνια από σήμερα θα είναι ολοκληρωμένο το αστυνομικό μέγαρο, όπως προβλέπει και το σύμφωνο παραχώρησης από το δήμο Κορινθίων”

ΣΣ. Πρόκειται για μία έκταση 14 στρεμμάτων στη θέση Φίλεζα – Μπαθαρίστρα που παραχώρησε ο δήμος Κορινθίων στο υπουργείο προστασίας του πολίτη για τον σκοπό της ανέγερσης του νέου αστυνομικού Μεγάρου…

Κ.Ν