ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Εύγε! -Έκανε τη διαφορά! -…Τι κατάφερε από μόνος του!

…Το τερμάτισε κυριολεκτικά ο αντιδήμαρχος Β. Παπαιωάννου στο δήμο Κορινθίων βγαίνοντας μάλιστα και περισσότερο εκτεθειμένος!

Παραιτήθηκε 3 εργάσιμες ημέρες πριν τη λήξη της θητείας του από την ΕΜΜΙΣΘΗ αντιδημαρχία!!!

Και εσύ Κορίνθιε ψηφοφόρε …τι δεν καταλαβαίνεις;

Περίμενε δηλαδή ο Παπαϊωάννου να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τη θέση του αντιδημάρχου και τον μισθό του;

Να λέμε δηλαδή …πάλι καλά που δεν τα “βρόντηξε” μία μέρα πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου!!!

Όταν ο Νανόπουλος στις αρχές του χρόνου, στην κοπή της πίτας αν δεν κάνουμε λάθος, έστειλε ένα μήνυμα στα πολιτικά “βαρίδια” του συνδυασμού ή να προσαρμοστούν με τις θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών ή να παραιτηθούν, δίνοντας προθεσμία περίπου 15 ημερών, ΚΑΝΕΝΑΣ από τους σημερινούς “διαφωνούντες” ΔΕΝ παραιτήθηκε!!!

Οι σημερινοί “διαφωνούντες” παρέμεναν στη θέση τους απολαμβάνοντας αξιώματα και μισθό ορισμένοι, όπως ο Παπαιωάννου και δήλωσαν την δυσαρέσκειά τους …μία ανάσα πριν τις εκλογές του Οκτώβρη!!!

Το καλοκαίρι …θυμήθηκαν όλοι να παραιτηθούν! ! Απλά ο Παπαιωάννου …έκανε τη διαφορά και έφυγε τελευταίος βγαίνοντας φυσικά και περισσότερο εκτεθειμένος στους Κορίνθιους πολίτες!!!

Τα παραπάνω αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο πλησιάζοντας τις εκλογές! Γιατί αυτοί που έφυγαν εκτέθηκαν από μόνοι τους!

Ο Παπαιωάννου τι θα κάνει τώρα; …Θα στηρίξει άραγε και αυτός το συνδυασμό του Σταυρέλη, γιατί συνηθίζεται ο συνδυασμός του Σταυρέλη να “ανανεώνεται” με τους “δυσαρεστημένους” του Νανόπουλου!!!

Και σε αυτό το σημείο ο Νανόπουλος είναι τυχερός! Καταφέρνει να κερδίζει επικοινωνιακά το παιχνίδι χωρίς να χρειάζεται να κάνει και πολλά πράγματα καθώς κάποιοι καταφέρνουν να εκτεθούν από μόνοι τους!!! …Τέτοιο δώρο ίσως και ο ίδιος ο δήμαρχος δεν το περίμενε!!!

Και κάτι τελευταίο: Σε ότι αφορά τον Παπαιωάννου το ξέραμε ότι θα φύγει και αυτός, αλλά κυριολεκτικά απορούσαμε πότε θα το κάνει!!! Μάλιστα σε κουίζ την 1η Ιουνίου 2023, μετά την παραίτηση του Β. Ταγαρά είχαμε αναφέρει φωτογραφίζοντας τον Παπαιωάννου:

Υπάρχει όμως και ακόμα ένα άτομο που κρατάει τη θέση του στο δήμο Κορινθίων και δεν έχει παραιτηθεί, …ενώ έχει πάρει το μήνυμα από τον Νανόπουλο στις αρχές του χρόνου!!! Για να δούμε πόσο πιο κοντά θα φτάσει αυτός στις εκλογές για να παραιτηθεί!!! Εκτός και αν το μετάνιωσε βλέποντας …ότι δεν τον παίρνει γιατί θα εκτεθεί περισσότερο από όλους μένοντας τελευταίος! Αναμένουμε…

Βλέπετε παραπάνω ότι το περιμέναμε να συμβεί! Απλά μας επιβεβαίωσε απόλυτα ο Παπαιωάννου!

Β. Νανόπουλος: “Όρους και εκβιασμούς εγώ δεν δέχομαι”

Η ανάρτηση του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την παραίτηση του Βαγγέλη Παπαιωάννου από την αντιδημαρχία πρασίνου και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης:

ΣΣ. “Όρους και εκβιασμούς εγώ δεν δέχομαι”, αναφέρει παραπάνω ο Νανόπουλος! …Για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Την απάντηση την γνωρίζουν καλύτερα οι Κορίνθιοι με αυτά που βλέπουν! Δυστυχώς κάποιοι “κάηκαν” πολιτικά από μόνοι τους! …Ας πρόσεχαν!

Αυτοί που παραιτήθηκαν τελευταία δεν εξελέγησαν με τη “Συμμαχία Πολιτών”, απλά συνεργάστηκαν με το συνδυασμό του δημάρχου! Για να μην δημιουργηθούν τυχόν λανθασμένες εντυπώσεις!