ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σοβαρή καταγγελία για τον Σταύρο Δανιήλ! (βίντεο)

Στην αρχή της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Κορινθίων ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Β. Νανόπουλος έκανε μία πολύ σοβαρή καταγγελία αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Θα ήθελα να γίνει και ψηφοφορία για το πρόσφατο επεισόδιο που έγινε με τον δημοτικό σύμβουλο, τον Σταύρο Δανιήλ, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο, όπου εκεί, παρουσία 50 μαρτύρων, ασκήθηκε σωματική βία, εξύβριση…κτλ, από τον ορισμένο υπεύθυνο για την λειτουργία του αθλητικού κέντρου!!!

Στην διαπαιδαγώγηση εκεί πρέπει να έχουμε πρότυπα και όχι το πρότυπο να είναι η άσκηση σωματικής βίας.

Ζητώ να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο ότι κατακρίνει αυτή την ενέργεια και από τον δήμαρχο να αποπέμψει τον δημοτικό σύμβουλο από την δραστηριότητα που έχει…”

Δείτε το βίντεο από το 02:00 λεπτό μέχρι το 03:00 λεπτό:

ΣΣ. Από τη στιγμή που υπάρχει τόσο σοβαρή καταγγελία (μέχρι να βγει η όποια απόφαση της δικαιοσύνης- από τη στιγμή που φτάσει στις δικαστικές αίθουσες) θα έπρεπε άμεσα ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος να είχε απομακρυνθεί από μόνος του από τη θέση του, μην φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον δήμαρχο! Γιατί όπως αναφέρεται το παραπάνω περιστατικό το είδαν αρκετά άτομα!

Με βάση τα παραπάνω μήπως να πούμε: …Εύγε! …Να χαίρεστε δήμαρχε τον Σταύρο Δανιήλ;

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Αυτά είναι! -Ο Σταυρέλης διοικεί και με παραβατικούς συνεργάτες; -Οι τρεις περιπτώσεις που πρέπει να απαντηθούν!