ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Εύγε” στον υπουργό! – “Κωλοτούμπα” του Σ. Πέτσα; – “Εύγε” και στον Χ. Δήμα!

…Την έκανε πάλι την “εξυπνάδα του” ο Σ. Πέτσας;

Ο Σ. Πέτσας ήρθε την Πέμπτη στην Κόρινθο ο οποίος φάνηκε να …τα δίνει όλα για να “δικαιολογήσει” αυτά έλεγε στη Νεμέα σε ότι αφορά την τράπεζα Πειραιώς!

…Άλλα είπε στη Νεμέα!

Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι με το γνωστό υφάκι του ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Σ. Πέτσας σχετικά με αυτά που ακούγονταν περι κλεισίματος του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Νεμέα στις αρχές Ιουνίου 2021 ανέφερε χαρακτηριστικά: “Κανένα υποκατάστημα δεν φεύγει από την έδρα του δήμου. Δεν κλείνει η τράπεζα Πειραιώς στην Νεμέα”.

Το είχε πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Σ. Πέτσας, παρουσία και του Κορίνθιου υφυπουργού Χ. Δήμα: “Κανένα υποκατάστημα δεν φεύγει από την έδρα του δήμου”

…Άλλα είπε στην Κόρινθο!

Και την Πέμπτη από την Κόρινθο ο Σ. Πέτσας ανέφερε μεταξύ άλλων για το θέμα της τράπεζας στη Νεμέα: “Σε κάθε έδρα δήμου θα υπάρχει τουλάχιστον ένα υποκατάστημα τράπεζας... (υπάρχει πλέον ορατός ο κίνδυνος για κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς στη Νεμέα)

“Κωλοτούμπα” ή κάτι άλλο;

“Κωλοτούμπα” ή κάτι άλλο του Σ. Πέτσα; Παραπάνω παραθέτουμε τις δηλώσεις που έκανε στη Νεμέα και στη συνέχεια αυτές που έκανε την Πέμπτη το πρωί στην Κόρινθο! Οι πρώτες δηλώσεις δεν έχουν σχέση με τις δεύτερες! Κε Πέτσα τι συνέβη; Η δεν ξέρατε τι λέγατε ή δεν το διατυπώσατε σωστά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο θέμα! …Όπως και να έχει “εύγε” υπουργέ!

“Εύγε” και στον Κορίνθιο πολιτικό- υφυπουργό Χ. Δήμα που ήταν μπροστά στις ΠΡΩΤΕΣ δηλώσεις του Πέτσα στη Νεμέα και δεν βγάζει μία ανακοίνωση κατά του υπουργού για αυτά που είπε! Δεν έχετε άποψη κε Δήμα; …Ή ξεχάσατε πως τα είπε ο υπουργός στη Νεμέα;

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΝΕΜΕΑ: …Το λουκέτο της τράπεζας! -…Τα ψέματα Πέτσα! – …Μουγκός ο Δήμας!!!