ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η δημοτική αρχή του Νανόπουλου αντί να αντιδρά για την ανοικτή δομή μεταναστών αποδέχεται τα χρήματα από το υπουργείο μετανάστευσης…

Η ανοιχτή δομή στο πρώην ιστορικό στρατόπεδο της Κορίνθου λειτούργησε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ επι θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής του Β. Νανόπουλου. Η δημοτική αρχή από την πλευρά της δεν κάνει τις ενέργειες που χρειάζεται για την απομάκρυνσή της ανοιχτής αλλά και της κλειστής δομής που υπάρχουν στο χώρο! Το μόνο που τουλάχιστον φαίνεται να κάνει η δημοτική αρχή είναι να αποδέχεται και τα χρήματα από το υπουργείο μετανάστευσης για την εκτέλεση έργων!

Από το δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται:

«Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Κορινθίων έγινε αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 100.000 από το Υπουργείο Μετανάστευσης.

Ο δήμος Κορινθίων παρέλαβε την ανοιχτή δομή μεταναστών από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ήταν αντίθετος εξ αρχής με την παραμονή και λειτουργία της και εργάζεται για την απομάκρυνσή της.

Για όσο διάστημα όμως βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του θα φροντίζει να αξιοποιεί χρήματα τα οποία προβλέπονται για την εκτέλεση έργων.

Για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης που θα διατεθεί για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών, καθοριστική ήταν η συνδρομή του Υφυπουργού κ. Χρ. Δήμα».

ΣΣ. Μπορεί να μας πει η δημοτική αρχή του Β. Νανόπουλου σε ποιες ενέργειες έχει προχωρήσει για την απομάκρυνση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ της ανοικτής δομής που λειτούργησε για πρώτη φορά επι θητείας της; ΠΟΣΑ έγγραφα και ΠΟΥ έχουν στείλει, με ΠΟΙΟΥΣ υπουργούς έχουν συναντηθεί και ΠΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ κινητοποιήσεις έχουν κάνει ως τώρα; Αυτά τα λίγα για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…

Κ.Ν