ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η ομάδα του Σταυρέλη …έριξε τον Πνευματικό!

Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος των αποτελεσμάτων στο δήμο Κορινθίων. Αυτό που συζητιέται ιδιαίτερα στην Κόρινθο είναι ότι έφτασε επιτέλους ο καιρός ο δήμος να αλλάξει χέρια. Ο Πνευματικός έδειξε ότι δεν μπορούσε να δώσει …κάτι παραπάνω!

Μπορεί για πολύ λίγες ψήφους να μην κατόρθωσε ο συνδυασμός του Ν. Σταυρέλη να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών αλλά αυτή η ομάδα που δημιουργήθηκε ήταν τόσο ισχυρή που κατόρθωσε να ρίξει από την “καρέκλα” τον Α. Πνευματικό!

Ο Πνευματικός χωρίς να έχει να παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερο έργο εδώ και πολλά χρόνια τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά, με έναν χαρακτήρα προκλητικό για τους δημότες, ήταν πάλι φαβορί για να κερδίσει και αυτές τις εκλογές.

Μέχρι που δημιουργήθηκε ο συνδυασμός του Ν. Σταυρέλη. Τόσο ο Ν. Σταυρέλης όσο και οι στενοί του συνεργάτες  με επιχειρήματα και καθαρό λόγο έδειξαν στους Κορίνθιους πόσο λίγη είναι η υποψηφιότητα του Πνευματικού. Οι ίδιοι το γνώριζαν καλύτερα από τον καθένα καθώς ήταν από τους βασικούς συνεργάτες του Πνευματικού. Αλλά κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν και οι ίδιοι πως λειτουργεί ο Πνευματικός …και την έκαναν στήνοντας ψηφοδέλτιο αρκετά νωρίς (και όχι την τελευταία στιγμή όπως συμβαίνει με άλλους συνδυασμούς).

Η πτώση λοιπόν του Α. Πνευματικού οφείλεται στην κίνηση του Ν. Σταυρέλη και του συνδυασμού του! Αν δεν ήταν αυτοί ο Πνευματικός κατα πασα πιθανότητα θα ήταν ξανά δήμαρχος καθώς δεν είχε σκοπό να αφήσει την καρέκλα του δημάρχου, ανεξάρτητα αν έκανε έργο ή όχι. Στο δήμο αρχίζει πλέον μία άλλη εποχή…

Αυτό που κατόρθωσε να κάνει ο Σταυρέλης κόντρα στον Πνευματικό ήταν επίτευγμα (παραλίγο να αφήσουν εκτός δεύτερου γύρου τον Πνευματικό)

Αρκετοί λένε ότι ο Σταυρέλης και ο συνδυασμούς του, μετά την πτώση του Πνευματικού, έχουν βάλει πλέον γερά τις βάσεις για τις επόμενες δημοτικές εκλογές…

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Γ. Μουρούτσος ήταν από τις πιο ισχυρές υποψηφιότητες στο συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Κορινθίων Ν. Σταυρέλη. Ο ίδιος μαζί με τον Ν. Σταυρέλη και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού έδωσαν έναν καθαρό και έντιμο αγώνα και αυτό αναγνωρίστηκε…

Δείτε και την ευχαριστήρια ανάρτηση του Γ. Μουρούτσου στο facebook: