ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η “περίπτωση” του Γ. Πιέτρη! -Απάντηση στο κουίζ…

Επανερχόμαστε σήμερα για να δώσουμε απάντηση σε πρόσφατο κουίζ στο οποίο αναφέραμε μεταξύ άλλων:

Ποιος Κορίνθιος δημοτικός σύμβουλος κάνει “χρυσές δουλειές” όλα αυτά τα χρόνια καθώς η οικογενειακή του επιχείρηση έχει αναλάβει τη σίτιση των μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου;”

Η απάντηση

Η απάντηση είναι ο δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Γ. Πιέτρης που εξελέγη με τον συνδυασμό του Π. Καλλίρη …και τώρα το παίζει ανεξάρτητος!!!

Τις αντιδράσεις κατα καιρούς της τοπικής κοινωνίας για να κλείσει το κέντρο μεταναστών που λειτουργεί μέσα στην πόλη της Κορίνθου …δεν τις λαμβάνει καν υπόψη του;

Αν η Κόρινθος έχει τέτοια πρόσωπα που ασχολούνται με την πολιτική, όπως τον Γ. Πιέτρη, που προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους δεν είναι στα “κάγκελα” σε ένα σοβαρό τοπικό θέμα …τότε χαιρετίσματα! Από τη μία …να κάνουν τη δουλειά τους και από την θέλουν να ασχοληθούν και με την πολιτική!!!

Βλέποντας κάτι τέτοια παραδείγματα αναρωτιόμαστε αυτό το “έκτρωμα” (κέντρο μεταναστών) είναι ποτέ δυνατό να φύγει μέσα από την πόλη της Κορίνθου; Που φτάσαμε! ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …και όλοι κάνουν πως δεν βλέπουν!

ΣΣ. Για να δώσει στη δημοσιότητα ο πολιτικός πλέον Γ. Πιέτρης πόσα έσοδα κάθε μήνα και πόσα κέρδη έχει όλα αυτά τα χρόνια για τη σίτιση που παρέχεται από την οικογενειακή επιχείρηση στους μετανάστες της Κορίνθου και μετά να βγει και να ζητήσει τη ψήφο των Κορίνθιων πολιτών! Όσο δεν απαντάει θα ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ για να δούνε και οι Κορίνθιοι …γιατί αυτή η σιωπή του για τους μετανάστες στην Κόρινθο!

Υπάρχει και άλλη Κορινθιακή επιχείρηση που σιτίζει τους μετανάστες στην Κόρινθο αλλά εκεί τουλάχιστον ο ιδιοκτήτης δεν προκαλεί θέλοντας να ασχοληθεί και με την πολιτική!

Αυτό είναι το ένα θέμα που ανοίγουμε σήμερα με τον Γ. Πιέτρη! Υπάρχουν και άλλα ζητήματα για τον ίδιο τα οποία θα θίξουμε ζητώντας απαντήσεις όμως όχι από τον ίδιο …αλλά από πιο ψηλά!