ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η προθεσμία έληξε! -Ο Νανόπουλος ύψωσε τη φωνή …και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους! -Πάνε πλέον ενωμένοι στις εκλογές…

Η προθεσμία των δύο εβδομάδων που είχε βάλει ο δήμαρχος Κορινθίων σε κάποιους συνεργάτες του που συνηθίζουν “να αντιδρούν”, ολοκληρώθηκε.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έβγαλε μία ανακοίνωση διαφοροποίησης από το συνδυασμό ή να ανεξαρτητοποιηθεί! Για υπενθύμιση μόνο ο Καρασάββας διαφοροποιήθηκε και άμεσα, όπως ήταν αναμενόμενο, με απόφαση δημάρχου απομακρύνθηκε από τη θέση του αντιδημάρχου!

Έτσι λοιπόν όπως ανέφερε και ο δήμαρχος Κορινθίων, από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από συγκεκριμένους συνεργάτες του το χρονικό διάστημα των δύο εβδομάδων που ο ίδιος είχε ορίσει, τα άτομα αυτά παραμένουν ως στελέχη της δημοτικής αρχής.

…Πως τα κατάφερε ο δήμαρχος και σε αυτή την περίπτωση και βγήκε πάλι από πάνω; Προβλήματα με άλλα στελέχη του συνδυασμού δεν έχει εκτός από τρεις -τέσσερις περιπτώσεις. Σε αυτούς λοιπόν τους τρεις -τέσσερις τους έδωσε χρονικό περιθώριο να ξεκαθαρίσουν αν μείνουν ή αν φύγουν από το συνδυασμό …και αυτοί δεν έκαναν τίποτα! Άρα λοιπόν συνεχίζουν από τις θέσεις που ήδη έχουν στο δήμο και πάνε όλοι ενωμένοι στις εκλογές.

Αν, λέμε αν, στην πορεία κάποιος από αυτούς …πηδήξει από το καράβι θα βγει διπλά εκτεθειμένος στους συνδημότες του και το πιο πιθανό είναι …να πάει σπίτι του γιατί πολιτικά θα έχει χάσει κάθε αξιοπιστία! Άρα λοιπόν από αυτή την ιστορία όπως και να έχει πολιτικά κερδισμένος είναι ο Νανόπουλος ότι και αν συμβεί μελλοντικά! Ο Νανόπουλος ύψωσε τη φωνή και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εκδήλωση …με αέρα δημάρχου! -Κατάμεστη η αίθουσα! -Ανακοίνωσε με τη μία σχεδόν 50 υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους! -Απουσίασαν τα “βαρίδια” του συνδυασμού!- Το αυστηρό μήνυμα του Νανόπουλου και το λάθος του!