ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η στιγμή που ο Νανόπουλος αφήνει αιχμές στα “βαρίδια” του συνδυασμού και τους δίνει προθεσμία 2 εβδομάδων!!! (βίντεο)

Επανερχόμαστε σε προηγούμενη ανάρτησή μας όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων:

“…Με αέρα δημάρχου η εκδήλωση του συνδυασμού του Νανόπουλου. Κατάμεστη η αίθουσα του δημοτικού θεάτρου στην Κόρινθο. Ο Νανόπουλος προχώρησε με τη μία στην ανακοίνωση σχεδόν 50 ατόμων που θα είναι υποψήφιοι στο συνδυασμό του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στην ανακοίνωση των πρώτων υποψήφιων του συνδυασμού του Νανόπουλου ήταν άτομα από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!

Από την εκδήλωση του συνδυασμού είδαμε το αναμενόμενο. Απουσίαζαν τα “βαρίδια” του συνδυασμού του Β. Νανόπουλου! Στελέχη δηλαδή που ενώ κατέχουν θέσεις στο δήμο δεν έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση! Τον λόγο τον ξέρουν οι ίδιοι…

Το αυστηρό μήνυμα του Νανόπουλου …και το λάθος του!

Ο Νανόπουλος μέσα από την ομιλία του δεν άφησε να πέσει κάτω η απουσία κάποιων στελεχών του συνδυασμού του (στην εκδήλωση), τα οποία εδώ και καιρό κάθε άλλο παρά καλό κάνουν, με τον τρόπο που λειτουργούν, στην παράταξη.

Ο Νανόπουλος σε γενικές γραμμές ανέφερε ότι δίνει ένα μικρό χρονικό διάστημα σε κάποια στελέχη του συνδυασμού του προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους. Έδωσε χρονικό περιθώριο δύο εβδομάδων. Όπως μεταξύ άλλων ανέφερε ο δήμαρχος δεν μπορεί να δουλεύουν για αντίπαλη παράταξη!!!

Σε γενικές γραμμές ή θα συνταχθούν όπως τα άλλα στελέχη του συνδυασμού του και θα δουλέψουν για το καλό των Κορίνθιων πολιτών ή να παραιτηθούν!

Το παραπάνω θεωρούμε ότι είναι …λάθος του Νανόπουλου! Αρκετή υπομονή έχει δείξει με κάποια στελέχη του συνδυασμού του τα οποία σε γενικές γραμμές κατέχουν θέση στο δήμο με εντολή του Νανόπουλου, ΔΕΝ προσφέρουν το αναμενόμενο έργο στους Κορίνθιους πολίτες, …είναι σαν να δουλεύουν για άλλη πολιτική παράταξη και από ότι ακούγεται στην πιάτσα ακολουθούν τη μέθοδο …των πισώπλατων μαχαιριών τόσο προς τον δήμαρχο όσο και προς το συνδυασμό που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν!

Αυτά τα “βαρίδια” ο Νανόπουλος θα έπρεπε να τα είχε …παραιτήσει εδώ και καιρό! Απορούμε με την υπομονή του! Δεν έχει τίποτα να χάσει ο δήμαρχος, αντιθέτως τα πρόσωπα αυτά θα εκτεθούν στους Κορίνθιους πολίτες και θεωρούμε ότι κακό παρά καλό θα κάνουν σε συνδυασμό άλλης παράταξης που τυχόν βρεθούν!

Το “καμπανάκι” το χτύπησε ο δήμαρχος ειδικά για αντιδήμαρχο αλλά και πρόεδρο νομικού προσώπου…”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από το 26:35 και μετά τις αιχμές του Νανόπουλου σε κάποιους συνεργάτες του:

 Κ.Ν