ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η 7χρονη Αναστασία αντιμετωπίζει επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο!

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε, όπως μπορούμε ο καθένας, την 7χρονη Αναστασία Τριανταφυλλάκη, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία

Πράξη ανθρωπιάς και από το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου

Από το 2ο Γυμνάσιο Κορίνθου ανακοινώνεται:

“Μια προσευχή! Ένα ευρώ! Μια ενημέρωση! Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε!!!

Στο γραφείο του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου θα βρίσκεται από αύριο και για λίγες μέρες ένας κουμπαράς με σκοπό την οικονομική στήριξη της 7χρονης Αναστασίας Τριανταφυλλάκη, μαθήτριας της  Β΄ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου στον εγκέφαλο και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία. Η μικρή μαχήτρια πρέπει το συντομότερο να μεταβεί για τη θεραπεία σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ και απαιτείται περίπου το ποσό των 700.000 ευρώ.

Έχει ήδη ξεκινήσει σε πανελλαδικό επίπεδο μια εκστρατεία ενημέρωσης φορέων, οργανώσεων, σωματείων, ιδρυμάτων, επιχειρήσεων ακόμα και φυσικών προσώπων για την σημαντικότερη μάχη που δίνει η Αναστασία για τη ζωή της. Η οικογένεια της απευθύνει  έκκληση για οποιαδήποτε οικονομική προσφορά προκειμένου να καλυφθεί το κόστος.

Εγκρίθηκε η λειτουργία Ατομικού Ερανικού Τραπεζικού Λογαριασμού με αριθμό 0026.0260.840101956591, ο οποίος έχει ανοιχθεί στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK (υποκατάστημα 0260 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) στο όνομα του πατέρα της Αναστασίας.

Όνομα Δικαιούχου: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

IBAN: GR0202602600000840101956591

BIC: ERBKGRAAXXX

Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέρχεται η ελληνική κοινωνία σε συνδυασμό με την πανδημία.  Παρ` όλα αυτά ελπίζουμε στην ευαισθητοποίησή σας, προκειμένου να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οικονομικά την μικρή Αναστασία και την οικογένειά της”.