ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κακότεχνα …βλέπει τα έργα ο Σταυρέλης!

Από τον δημοτικό σύμβουλο της μειοψηφίας στο δήμο Κορινθίων και αρχηγό συνδυασμού, Ν. Σταυρέλη, ανακοινώνεται:

“Κύριε Νανόπουλε

Είδαμε οι Κορίνθιοι να κομπάζετε για το «μεγάλο» σας έργο (197.000 ευρώ ο προϋπολογισμός), την αντικατάσταση του αγωγού αποχέτευσης της Ποσειδωνίας.

Σας καταλαβαίνουμε αφού αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο της θητείας σας μετά την κακότεχνη κατασκευή της πλατείας στα Περιβολάκια.

-Ξεχάσατε να πείτε όμως στους Κορίνθιους ότι το έργο είναι δημοπρατημένο από το 2020 (30/10/20)  και μέχρι τώρα απλώς περιμένατε να ξανασπάσει ο αγωγός. Μάλιστα ξεκινήσατε τώρα, την περίοδο που η χρήση του δρόμου είναι αυξημένη λόγω της εποχής.

Πλήρης προχειρότητα. Αποτέλεσμα αυτής της προχειρότητας;

-Να σπάσει ο αγωγός πλημμυρίζοντας με λύματα την περιοχή με κίνδυνο ακόμα και μόλυνσης της θάλασσας. Μετά από αυτό το φιάσκο αναγκαστήκατε να σταματήσετε τη συνέχιση των εργασιών. Άγνωστη η πορεία του.

Κύριε Νανόπουλε δυστυχώς για το Δήμο τα έργα σας είναι ελάχιστα και κακότεχνα. Ευτυχώς όμως για τους Κορίνθιους πλησιάζουν οι εκλογές για να αφήσετε τον Δήμο μας να βρει το δρόμο που του αξίζει”.

ΣΣ. Κακότεχνα βλέπει τα έργα ο Σταυρέλης! Είναι όμως ικανοποιημένος ο Σταυρέλης με τα έργα της δημοτικής αρχής του Πνευματικού, τότε που ήταν στενός συνεργάτης του τέως δημάρχου; Ένα απλό ερώτημα θέτουμε…

Κ.Ν