ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ (φωτο)

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναφέρεται:

«Άνανδρη και φασιστική επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Κόρινθο

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καταγγέλλει και καταδικάζει την άνανδρη, φασιστική επίθεση που δέχτηκε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της Κορίνθου, με αποτέλεσμα την καταστροφή του.

Το πρωί της Παρασκευής 31 Μαΐου, τα μέλη της Ν.Ε. Κορινθίας, βρήκαν κατεστραμμένο το προεκλογικό κιόσκι που είχε στηθεί,κατόπιν άδειας από το Δήμο, στον πεζόδρομο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της Κορίνθου.

Άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας ή νωρίς το πρωί επιτέθηκαν και αναίτια βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία και κατατέθηκε μήνυση, ώστε να προχωρήσουν οι σχετικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την απρόκλητη, αναιτιολόγητη, άνανδρη και ξεκάθαρα φασιστική αυτή επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Οι ανεγκέφαλοι που θεώρησαν ότι με αυτή την ενέργεια θα μπορούσαν να πλήξουν έστω και στο ελάχιστο τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα τρομοκρατούσαν τα μέλη και τους φίλους του, θα περιόριζαν την δυναμική του και εντέλει θα αμαύρωναν την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών στην πόλη μας, αυταπατώνται.

Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στη δυναμική, ενωτική, αδιαμεσολάβητη επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον δημοκρατικό, προοδευτικό κόσμο της Κορίνθου, της Κορινθίας, της Ελλάδας ολόκληρης.

Καλούμε όλες τις παρατάξεις να καταδικάσουν την απαράδεκτη αυτή ενέργεια που μόνο στόχο έχει να πλήξει τα δημοκρατικά κεκτημένα του λαού μας».