ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “ΚΑΤΑΝΤΙΑ” η στάση των δημοτικών συμβούλων! -…Το παράκαναν!!! -Ασέβεια στους πολίτες που τους ψήφισαν… (βίντεο)

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Είναι “ΚΑΤΑΝΤΙΑ αυτό το οποίο συμβαίνει με κάποιους δημοτικούς συμβούλους στην Κόρινθο που πηγαίνουν στις συνεδριάσεις …όποτε το θυμούνται και φεύγουν …όποτε το θυμούνται!

Κάποιοι από ότι φαίνεται …το έχουν σύστημα! Και αντι να έχουν το σθένος να παραιτηθούν και να αναλάβουν άλλοι, παραμένουν στη θέση τους και κάνουν τα ίδια!!! Μάλλον κρατάνε τη θέση …έτσι για να λένε ότι είναι δημοτικοί σύμβουλοι!

Έχουμε δει παρόμοια περιστατικά και σε άλλους δήμους της Κορινθίας αλλά αυτό που συμβαίνει στην Κόρινθο δεν έχει προηγούμενο!!!

Προς δημοτικούς συμβούλους: Οι πολίτες σας εξέλεξαν για να προσφέρετε στον τόπο από ΟΠΟΙΑ θέση και αν βρίσκεστε.

Η αντιπολίτευση για να ασκεί σκληρή κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής και να συμφωνεί με ότι θεωρεί σωστό! Αλλά να μην δίνουν το παρόν και κάποιοι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αυτό είναι …από τα άγραφα!

Βγαίνει σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος και αναφέρει: “Οφείλουν να απολογηθούν στους Κορίνθιους πολίτες οι αδικαιολογήτως απόντες δημοτικοί σύμβουλοι στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Βλάπτει τους πολίτες η προσπάθεια παρακώλησης των εργασιών του δημοτικού συμβουλίου με την έλλειψη απαρτίας που τελικά δεν κατάφεραν να πετύχουν”.

…Αυτό βρήκατε να γράψετε μόνο δήμαρχε! Γιατί δεν τους στολίζετε κανονικά αναφέροντας τους και έναν -έναν ξεχωριστά; Αφού κάποιοι …δεν παίρνουν από λόγια! Κάνετε αυτό που πρέπει και όποιος ενοχληθεί …στο σπίτι του! Άραγε εφαρμόζετε ο κανονισμός; Και αν όχι δήμαρχε …πότε σκοπεύετε να το κάνετε; …Όταν τελειώσουν οι εκλογές;

Αυτή η “κατάντια” δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο με τις απουσίες των δημοτικών συμβούλων στην Κόρινθο! Γιατί κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας και της πλειοψηφίας ίσως έχουν δει τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων… για πλάκα!

Άραγε …έτσι θα πάνε να ζητήσουν ξανά τη ψήφο των Κορίνθιων πολιτών;

Μάλλον πλησιάζει η ώρα που θα έχουμε ονομαστικές αναφορές για το τι κάνει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος. Και αν μπούμε σε αυτή τη διαδικασία …δεν θα έχει μετά τελειωμό! Συνεχίστε έτσι…

Η σημερινή ανάρτηση του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου:

ΣΣ. Μπορεί ο Νανόπουλος να έχει κάνει τα όποια λάθη σε κάποιες επιλογές του, τα οποία κατα το παρελθόν έχουμε θίξει, αλλά όσα χρόνια ήταν στην αντιπολίτευση του δήμου Κορινθίων δεν θυμόμαστε να είχε δώσει τέτοια δικαιώματα και ήταν στη θέση του! Όπως κατα καιρούς κάνουμε σκληρή κριτική στον δήμαρχο οφείλουμε όμως να γράψουμε και τα θετικά