ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Λόγω του «αδιαχώρητου» που δημιουργήθηκε αρκετοί δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη μουσικοχορευτική παράσταση

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία και με πολύ κόσμο, δυστυχώς, να μην καταφέρνει να την παρακολουθήσει, λόγω του «αδιαχώρητου», που δημιουργήθηκε από νωρίς το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 9 Ιουνίου 2019, η Παραδοσιακή Μουσικοχορευτική Παράσταση «στου χρόνου τα γυρίσματα…».

Την Εκδήλωση αυτή διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Κορίνθου με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Λουτρακιώτη χοροδιδασκάλου, κ. Δημητρίου Μπάκου και συμμετείχαν τα Χορευτικά Συγκροτήματα των «Καλογεροπουλείου» Ιδρύματος Κορίνθου, Προοδευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Μελιού Μεγάρων, Συνδέσμου Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «Ο Ίβυκος», Χορευτικού Ομίλου «Ειρήνη» Ηρακλείου Αττικής, Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου, Λυκείου Ελληνίδων Μεγάρων και Λυκείου Ελληνίδων Κιάτου. Κατά την διάρκεια της Παράστασης παρουσιάστηκαν αφηγηματικά μέρη, χορευτικά δρώμενα, ήθη και έθιμα της Πατρίδας μας απ’ όλες τις εποχές του χρόνου,τα οποία ταξίδεψαν τους θεατές απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα αλλά και στις αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας.

Τον επίλογο της υπέροχης αυτής βραδιάς έκανε αρχικά ο «εμπνευστής» της παραστάσεως κ. Μπάκος ευχαριστώντας τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο για την αμέριστη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της Εκδηλώσεως…».