ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μία συγκέντρωση από άλλες εποχές (φωτο) -Για ποιο πράγμα δήλωσε ΑΠΟΛΥΤΑ βέβαιος ο δήμαρχος!

Συγκέντρωση …από άλλες εποχές! Την Τρίτη το βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου …δεν έπεφτε καρφίτσα!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους:

Αν στα εγκαίνια πλημμυρίζουν έτσι οι χώροι έξω από το εκλογικό κέντρο, τι θα γίνει άραγε πλησιάζοντας και άλλο οι εκλογές;

Ο Νανόπουλος λίγο πριν προχωρήσει στην παρουσίαση των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του έκανε αναφορά στο έργο που έχει διατελέσει η δημοτική αρχή και ανέφερε με ΣΙΓΟΥΡΙΑ ότι Η ΝΙΚΗ θα είναι από την ΠΡΩΤΗ Κυριακή!

Λίγο πριν στην ομιλία του ο δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι επέλεξε αυτή τη θητεία αντί να είναι στα καφενεία και να κάνει δημόσιες σχέσεις, να είναι στο γραφείο του και να τρέχει στα υπουργεία για να διεκδικήσει έργα τα οποία αφορούν το δήμο.

Τόνισε ότι αν και δεν είχε την πλειοψηφία σε αυτή την θητεία παρόλα αυτά κατάφερε να διοικήσει το δήμο τονίζοντας ότι στη νέα θητεία τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα καθώς θα έχει την πλειοψηφία!

Τόνισε επίσης ότι επέλεξε να φύγουν άτομα που συνεργάστηκαν με τον συνδυασμό του γιατί ΔΕΝ ήθελε να ΥΠΟΚΥΨΕΙ σε αυτά που του ζητούσαν!!! Με αυτούς ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ως νέα δημοτική αρχή. Μετάνιωσε που αυτούς τους ανθρώπους τους εμπιστεύτηκε σε σημαντικές θέσεις στο δήμο αλλά ΔΕΝ θα το ξανακάνει!

Παράλληλα τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με άλλους συνδυασμούς, όπως την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ και του Γκουριώτη, αλλά και όσοι θέλουν από το συνδυασμό του Σταυρέλη. ΟΧΙ όμως με αυτούς που επέλεξαν να φύγουν από το συνδυασμό επειδή δεν υπέκυψε σε αυτά που ζητούσαν!

Επίσης ανέφερε ο δήμαρχος ότι η αντιδημαρχία πολιτισμού θα έχει έδρα την Αρχαία Κόρινθο!

Ο δήμαρχος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας είναι ΔΙΚΑ ΤΟΥ και των στελεχών του συνδυασμού του, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ!

Στην ομιλία του ο δήμαρχος κάλεσε τους δημότες να μην παρασυρθούν από αυτά τα οποία δεσμεύονται άλλοι τα οποία ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ γιατί απλά ξέρουν αυτοί που τα λένε ότι δεν πρόκειται να γίνουν δημοτική αρχή!

Μέσα ένα κλίμα ενθουσιασμού από την αρχή μέχρι το τέλος ο Νανόπουλος χειροκροτήθηκε από το πλήθος του κόσμου που είχε κατακλείσει τους χώρους έξω από το εκλογικό κέντρο!