ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μαχαίρωσε την ΑΝΗΛΙΚΗ κόρη της – …Τώρα οδηγείται σε δίκη!

Σε δίκη οδηγείται η μητέρα που μαχαίρωσε την ανήλικη κόρη της πριν από έναν χρόνο, μετά από καυγά  στο σπίτι τους στην Κόρινθο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης παρόν στον καυγά ήταν και ο πατέρας της 17χρονης και πρώην σύζυγος της  42χρονης. Το χτύπημα με μαχαίρι ήταν αστραπιαίο. Η μητέρα την χτύπησε με ένα μαχαίρι στην κοιλιά.

Στη συνέχεια  οι γονείς βλέποντας την κόρη τους  να αιμορραγεί κάλεσαν το ασθενοφόρο και σύμφωνα με τις καταθέσεις την προέτρεπαν να μην αποκαλύψει την αλήθεια. Στο αστυνομικό τμήμα εκτυλίχθηκε, όμως, μία σκηνή που δεν την περίμεναν ούτε οι αστυνομικοί: Την ώρα που έπαιρναν καταθέσεις για να διευκρινίσουν πώς έγινε το ατύχημα, η 42χρονη έβγαλε το μαχαίρι και επιτέθηκε στον πρώην σύζυγό της μέσα στο αστυνομικό τμήμα, τραυματίζοντας τον στην καρδιά.

Τότε οι αστυνομικοί την αφόπλισαν και εκεί αποκαλύφθηκε ότι η ίδια είχε μαχαιρώσει και την κόρη της. 

Στο παραπεμπτικό βούλευμα αναφέρεται ότι η 42χρονη έδειξε μεθοδικότητα  και οργάνωση στον τρόπο σκέψης της.

Η γυναίκα θα δικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ναυπλίου.

Ο δικηγόρος της, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε στο star.gr

«Οι ενέργειες της διαπράχθηκαν πάνω στον πανικό της, χωρίς καμία απολύτως αντίληψη του γεγονότος και της αξιόποινης πράξης. Πάσχει από χρόνιες ψυχολογικές διαταραχές και ο καταλογισμός της επιδικης πράξεως εις βάρος της, είναι αδύνατος», αναφέρθηκε στο star.gr