ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Με το καλημέρα νέα δεδομένα! -Ο Σταυρέλης δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον Νανόπουλο! -…Απορίας άξιο αυτό που θα του προτείνει!!! -Δεν το έχουμε ξαναδει!

Τα όσα γίνονται σχεδόν κάθε Κυριακή στα γήπεδα (οι χούλιγκαν, τα λάθη των διαιτητών, οι εντάσεις, οι ύβρεις και ότι άλλο έχει σχέση με αγώνες ποδοσφαίρου) δεν πρέπει να έχουν θέση στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων!

Τα δημοτικά συμβούλια και οι αποφάσεις είναι για άλλο σκοπό και καλό είναι να μην μπερδεύονται τα πράγματα!

Για το λόγο αυτό θεωρούμε λάθος αυτά που ανέφερε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης στην ανοιχτή συζήτηση στο επιμελητήριο Κορινθίας (όπου συζήτησαν όσα συνέβησαν στο ματς ΠΑΣ Κόρινθος – Παναργειακός), ότι δηλαδή θα επικοινωνήσει με τον νυν δήμαρχο Β. Νανόπουλο προκειμένου να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο διαμαρτυρίας (!!!) για αυτά που συνέβησαν σε βάρος στην ομάδα της Κορίνθου!

Δε γνωρίζουμε ποια θα είναι η στάση του νυν δημάρχου Β. Νανόπουλου σε αυτά που θα του αναφέρει ο Σταυρέλης αλλά δεν έχει μπει ποτέ ως τώρα σε μία τέτοια διαδικασία (ο Νανόπουλος) και θεωρούμε πολύ σωστά έχει πράξει και εξηγούμε τους λόγους:

-Ζούμε σε ευνομούμενη πολιτεία και η διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου που θεωρεί ότι αδικήθηκε από το διαιτητή στον συγκεκριμένο αγώνα έχει κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να απευθυνθεί στα αρμόδια όργανα για να δικαιωθεί (αθλητικό δικαστή, υπουργείο αθλητισμού κλπ).

-Εμπλοκή του δημοτικού συμβουλίου σε αντίστοιχο θέμα, από όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε, ίσως δεν έχει γίνει ως τώρα πουθενά στην Ελλάδα καθώς ενέχει τον κίνδυνο ενοχοποίησης του συνόλου των διαιτητών στην κοινή γνώμη κάτι το οποίο αδικεί γενικά τους διαιτητές.

-Η καλύτερη βοήθεια του δήμου στην ομάδα της Κορίνθου είναι να ασκεί τις αρμοδιότητες του θεσμικού του ρόλου με τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, την οικονομική στήριξη …κλπ, όπως έχει γίνει μέχρι σήμερα από τη νυν δημοτική αρχή.

-Και κάτι τελευταίο: Εκφράσεις του τύπου σφαγέας διαιτητής δεν αρμόζουν  σε θεσμικούς παράγοντες και δεν βοηθούν την ομάδα!

Οι δήμαρχοι μπορεί να είναι και φίλαθλοι και καλά κάνουν. Αλλά μέχρι εκεί. Εκτός και αν κε Σταυρέλη από την πρώτη του έτους εσείς έχετε ως προτεραιότητα στα δημοτικά συμβούλια να καταγγέλλετε κάθε φορά ότι γίνεται στα γήπεδα με τον κίνδυνο κάποια στιγμή οι συνεδριάσεις να θυμίζουν …καφενείο των φιλάθλων και στο τέλος ο ίδιος να χάσετε τον προσανατολισμό σας! Αυτό θέλετε κε Σταυρέλη; Γιατί θεωρούμε για άλλο λόγο σας εξέλεξαν ως δήμαρχο οι Κορίνθιοι!

Σε ότι αφορά τον Νανόπουλο τα δημοτικά συμβούλια μέχρι σήμερα είχαν τον χαρακτήρα που πρέπει. Θα μπει άραγε στη διαδικασία να κάνει την ανατροπή στο τέλος της θητείας του; Πραγματικά θα μας κάνει τρομερή εντύπωση!

Η τοποθέτηση του Ν. Σταυρέλη την Τετάρτη το βράδυ

Στην ανοιχτή συζήτηση στο επιμελητήριο Κορινθίας για όσα συνέβησαν στο ματς ΠΑΣ Κόρινθος – Παναργειακός τον λόγο πήρε και ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων:

Δεν είμαι δήμαρχος για να συγκαλέσω έκτακτο δημοτικό συμβούλιο ώστε να καταδικάσουμε αυτά που έγιναν σε βάρος της ομάδας μας στο τελευταίο παιχνίδι”

-Τον διέκοψε όμως ο πρόεδρος του ΠΑΣ Κορίνθου Α. Κούγιας λέγοντας ότι μπορούν να κάνουν μία παρέμβαση (και ας μην είναι ο Σταυρέλης τώρα δήμαρχος) ώστε να γίνει το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Παίρνοντας ξανα το λόγο στη συνέχεια ο Σταυρέλης ανέφερε: “Πρόεδρε (απευθυνόμενος στον Κούγια) θα μιλήσω με τον νυν δήμαρχο προκειμένου να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο διαμαρτυρίας για αυτά που συνέβησαν (στην ομάδα της Κορίνθου)…

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αστοχία του Σταυρέλη! -Το λάθος μήνυμα …που πέρασε στην ανακοίνωσή του!

Κ.Ν