ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με όσους συνεργάστηκε δεν βγήκαν δήμαρχοι- Τώρα ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Σταυρέλη! -…Τι έλεγε το 2019 που προτίμησε τη συνεργασία με τον Καλλίρη!

Από τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων, αρχηγό συνδυασμού, Ν. Σταυρέλη, ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

Ανακοινώνουμε δύο ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1.ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Γεννήθηκε στην Κόρινθο στα Αγιαννιώτικα. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων και είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία για την δραστηριότητα του στα τοπικά ζητήματα.Ο Βασίλης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε. Κορινθίων.

2.ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Είναι παντρεμένος με την Άντα Ζώγγου και έχουν τρία παιδιά. Εργάζεται στην ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ. Έχει διατελέσει επί μια τετραετία δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σολυγείας. Επίσης ήταν αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σολυγείας. Ο Δημήτρης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Αγγελοκάστρου

3.ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗ- ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΠΕΠΗ) – Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1975. Μένει 26 χρόνια στην Αρχαία Κόρινθο. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε ιδιωτικό ιατρείο στην Αρχαία Κόρινθο. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια για πρώτη φορά με ανεξάρτητο συνδυασμό. Η Πέπη θα είναι υποψήφια στο Τ.Σ. Αρχαίας Κορίνθου…”

ΣΣ. Ανακοίνωσε τον Πανταζή ο Σταυρέλης. Αυτό που ακουγόταν εδώ και καιρό δηλαδή.

Με την ευκαιρία να θυμίσουμε ότι ο Β. Πανταζής αρχικά συνεργάστηκε με τον Νανόπουλο …και ο Νανόπουλος τότε ΔΕΝ εξελέγη δήμαρχος.

Στη συνέχεια ο Πανταζής έφυγε από τον συνδυασμό του Νανόπουλου και συνεργάστηκε με τον Π. Καλλίρη. Ο Καλλίρης δεν πέρασε ούτε στον δεύτερο γύρο των εκλογών και σε αυτές τις εκλογές ο Νανόπουλος εξελέγη δήμαρχος!

Τώρα ο Πανταζής θα συνεργαστεί με τον συνδυασμό του Σταυρέλη

Όμως το 2019 ο Πανταζής δεν προτίμησε το συνδυασμό του Σταυρέλη αναφέροντας σε ένα σημείο της τότε ανακοίνωσής του: “Η αρχική μου σκέψη, με την προοπτική τριών κυρίων διεκδικητών της θέσης του δημάρχου (κ.κ. Πνευματικός , Νανόπουλος , Σταυρέλης) που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ήταν προς την δημιουργία του ψηφοδελτίου και αυτόνομη κάθοδο. Η πρόσφατη όμως εκδήλωση υποψηφιότητας του κ. Πελοπίδα Καλλίρη και οι σχετικές συζητήσεις που έγιναν, μας επιβάλουν να αναθεωρήσουμε την θέση μας. Οι στόχοι κοινοί. Η σύνταξη μας στο πλευρό του κ. Πελοπίδα Καλλίρη και ο αγώνας για την ανάδειξη του συνδυασμού μας σαν νικητή στις εκλογές…” 

Κ.Ν