ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μικροπρέπεια της δημοτικής αρχής του Σταυρέλη; -Δεν ανέφεραν τον Νανόπουλο σε έργο δικό του!!!

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το δήμο Κορινθίων που φέρνει την υπογραφή της πρώην δημοτικής αρχής και του δημάρχου Β. Νανόπουλου!

Η νέα δημοτική αρχή του Σταυρέλη θα έπρεπε να κάνει αναφορά για το έργο αυτό στην προηγούμενη δημοτική αρχή! Αναφέρουν στο παρακάτω δελτίο τύπου την παρουσία του Ταγαρά και δεν κάνουν λόγο για τον πρώην δήμαρχο Β. Νανόπουλο που πάλεψε για το έργο αυτό!!! …Μικροπρέπεια της νέας δημοτικής αρχής του Σταυρέλη η κάτι άλλο;

Οι δημότες γνωρίζουν ποιος φέρνει την υπογραφή στο παρακάτω έργο και κρίνουν!

Από τη “Συμμαχία Πολιτών” του Β. Νανόπουλου στο δήμο Κορινθίων αναφέρεται:

“Σήμερα υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου μεταξύ Κορίνθου και Λουτρακίου προϋπολογισμού 12 εκ ευρώ.

Το έργο σχεδιάστηκε ,μελετήθηκε, αδειοδοτήθηκε,  χρηματοδοτήθηκε , έγινε ο διαγωνισμός και ανεδείχθη ο εργολάβος από τη δημοτική αρχή Βασίλη Νανόπουλου.

Υπεβλήθη για χρηματοδότηση 6 Απριλίου 2023 και εγκρίθηκε 10 Αυγούστου 2023 .

Στο δελτίο τύπου της νέας δημοτικής αρχής δεν έγινε καμμιά αναφορά στα παραπάνω! Νέα ήθη στο δήμο Κορινθίων . Λιγότερη μικροπρέπεια δεν είναι κακό .

Η νέα δημοτική αρχή του κ Σταυρέλη έχει 5 χρόνια να δείξει το δικό της έργο χωρίς να ιδιοποιείται το έργο της προηγουμένης δημοτικής αρχής”.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Από το δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται: «Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, στις 15:30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, θα υπογραφεί η σύμβαση για την έναρξη κατασκευής του έργου: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ”, ανάμεσα στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ ΑΕ” και την ανάδοχο εργοληπτική επιχείρηση, με την παρουσία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκου Ταγαρά”.

Κ.Ν