ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Ξέχασε” να παραιτηθεί ο Σταυρέλης, όπως ανακοίνωνε! …Τα λόγια τα μεγάλα …και η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ! -Δείτε τα βίντεο…

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 05 Αυγούστου 2024 όταν γινόταν συζήτηση για τους πολιτιστικούς συλλόγους ακούστηκαν διάφορα αλλά και πολύ ενδιαφέροντα!

Ξεκινάει ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Εμείς (ως δημοτική αρχή) φτιάχναμε ένα υπολογιστικό φύλλο με όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και σας το έστελνα (απευθυνόμενος στον δήμαρχο) σαν εισήγηση και ήταν πάντοτε καταγεγραμμένο, ο σύλλογος το ποσό και όλοι οι σύλλογοι συγκεντρωτικά για να δούμε αν υπάρχει διαθέσιμο το ποσό για όλους…”

Και ακριβώς στη συνέχεια παίρνει το λόγο ο Σταυρέλης και λέει: “Να κάνω μία δήλωση, μου επιτρέπεις (αναφέρεται στον Νανόπουλο). Αν έρθεις με ένα πρακτικό, τάδε ημερομηνία και το email εγώ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ από δήμαρχος!!! Στο δηλώνω εδώ! Εσύ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ; Εσύ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ; Κάνε δήλωση!

Με τον Νανόπουλο να συμπληρώνει: “Θα το φέρω, θα το δεις…”

Δείτε στη συνεδρίαση από το 02:39:50 μέχρι 02:40:40 το σχετικό απόσπασμα:

Και φτάνουμε στη συνεδρίαση στις 30 Σεπτεμβρίους 2024 όπου ο Νανόπουλος έφερε τα στοιχεία που ζητούσε ο Σταυρέλης αλλά απάντηση δεν πήρε και παραίτηση του δημάρχου δεν έγινε!

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νανόπουλος: “Είχαμε συζητήσει εδώ αρκετές φορές το θέμα της επιχορήγησης των αθλητικών πολιτιστικών συλλόγων. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε πάρει τη συγκεντρωτική κατάσταση για το τι χρήματα έχει πάρει ο κάθε σύλλογος. Είχε πει ο δήμαρχος ότι επι θητείας μας δεν υπήρχαν εισηγήσεις. Μάλιστα με προκάλεσε και 2 φορές ότι αν φέρω μία εισήγηση που να το αποδεικνύει αυτό θα παραιτηθεί κιόλας! Δεν έχω λόγο να ζητώ την παραίτησή του αλλά μία απλή συγνώμη θα ήταν αρκετή. Σας παραθέτω στα πρακτικά 2 εισηγήσεις και για το 2020 και για το 2021. Αν θέλετε ψάχνω και για το 2022 και το 2023. Απλά μου είχε ζητήσει ένα ο δήμαρχος και εγώ έφερα δύο!”

Και ο Σταυρέλης αντι να πάρει το λόγο και να υπερασπιστεί αυτά που έλεγε με τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις περι παραιτήσεως …απλά σιώπησε! Ούτε παραίτηση είδαμε, ούτε καν απάντηση!

Δείτε τη συνεδρίαση στο 18:47 λεπτό:

ΣΣ. …Ωραία τα μεγάλα λόγια δήμαρχε αλλά στην πράξη φαίνεται η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!

Κ.Ν