ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Μπέρδεψαν τις εκλογές …με τα χρώματα!

Είπαμε ότι έρχονται εκλογές αλλά εκεί στο δήμο Κορινθίων κάποιοι μάλλον έχουν χάσει εντελώς τη ψυχραιμία τους …και λένε ότι τους κατέβει!

Κάποιοι μάλιστα πήγαν …να θίξουν τη δημοτική αρχή για τα χρώματα που μπήκαν σε ένα σχολείο!!! Επελέγησαν τα χρώματα της ίριδας …και η φαντασία ορισμένων οργίασε!

Το τι ακούστηκε δεν αξίζει να μπούμε καν στη διαδικασία να σχολιάσουμε!

Αν θέλουν με αυτό τον τρόπο να θίξουν τη δημοτική αρχή …είναι βαθιά νυχτωμένοι!

Γιατί ο δήμος Κορινθίων προσπαθεί εδώ και καιρό να δώσει χρώμα στα σχολεία με παρεμβάσεις του, να βελτιώσει την αισθητική τους και αυτό κάνει κάποιους …να βλέπουν φαντάσματα!

Στο θέμα που κάποιοι πήγαν να δώσουν διάσταση τελευταία οι απαντήσεις έχουν δοθεί από τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Από το συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου ανακοινώνεται:

“Σε απάντηση δημοσιευμάτων και σχολίων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την χρωματική παρέμβαση στο 2ο δημοτικό σχολείο Κορίνθου ο δήμος Κορινθίων ενημερώνει τους δημότες του πως επιχειρεί μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων και σε συνεργασία πάντα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να δώσει χρώμα στα σχολεία του! Παραθέτουμε χαρακτηριστικές εικόνες από παρεμβάσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί, μεταξύ αυτών και η παρέμβαση στο 2ο δημοτικό σχολείο για την οποίαν επελέγησαν τα χρώματα της ίριδας.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει, μεταξύ άλλων, στο 1ο Λύκειο Κορίνθου, στο Γυμνάσιο στο Κεραμιδάκι, στο Γυμνάσιο Χιλιομοδίου, στο Νηπιαγωγείο της Αλμυρής, στο δημοτικό σχολείο Σοφικού, σε παιδικούς σταθμούς της πόλης και των Δ.Δ

Οι διαφορετικές απόψεις, είναι σεβαστές και αποδεκτές, όχι όμως ο αφορισμός, όχι οι ακρότητες.

Τέλος, ο κ.Δήμαρχος δεν έχει προβεί σε κανενός είδους δήλωση, όπως δημοσιεύματα και σχόλια αναφέρουν, οι απαντήσεις έχουν δοθεί από τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο”

Μερικές από τις αισθητικές παρεμβάσεις στα σχολεία: