ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Νέος πολυχώρος άθλησης στον Κ.Άσσο -Πότε παραδίδονται τα πρώτα γήπεδα…

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται:

«Νέος σύγχρονος και ασφαλής πολυχώρος άθλησης στον κάτω Άσσο

Παραδίδονται τα πρώτα γήπεδα το καλοκαίρι -Περιλαμβάνεται μικρό θεατράκι για εκδηλώσεις

Σε εξέλιξη είναι από τον Οκτώβριο του 2022 το έργο κατασκευής του νέου αθλητικού πολυχώρου στον κάτω Άσσο. Ενός χώρου που προβλέπεται να φιλοξενήσει γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, όργανα εκγύμνασης ενηλίκων, παιδική χαρά , ένα μικρό θεατράκι, σε ένα σημείο που συγκεντρώνει δεκάδες κόσμου , παιδιά κάθε ηλικίας που πλέον θα έχουν αθλητικούς χώρους  σύγχρονους, καλαίσθητους και ασφαλείς. Προβλέπεται παράλληλα δημιουργία χώρων υγιεινής και νέος φωτισμός.

Το έργο έχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 18 μήνες ωστόσο το καλοκαίρι αναμένεται να είναι έτοιμα και να παραδοθούν σε χρήση τα πρώτα γήπεδα.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος. Ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο του εργολάβου για την πορεία των εργασιών και δεσμεύτηκε στον τοπικό Πρόεδρο κ.Βασίλη Ανδριανόπουλο πως θα υπάρξει παρέμβαση στο σημείο του χειμάρρου ώστε ο χώρος να προστατευθεί από φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν.

Το έργο μεταμορφώνει ολικά ένα σημείο που εκατοντάδες κόσμου, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, προτιμά για την ξεκούραση, την άθληση και την ψυχαγωγία του και είναι μια από τις πολλές και ουσιαστικές παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στα δημοτικά διαμερίσματα, παρεμβάσεις που αποδεικνύουν στην πράξη της αρχική της δέσμευση για έναν δήμο για όλους»