ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Νίκη με… μεγάλη εμφάνιση για τις “ερυθρόλευκες”

Από τον ΑΣΠ Κόρινθος (βόλλευ γυναικών) αναφέρεται: “Νίκη με… μεγάλη εμφάνιση για τις “ερυθρόλευκες”

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΑΣΠ Κόρινθος στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ναύαρχου Βότση από τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Pre League Γυναικών. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη (3-0) για τις “ερυθρόλευκες” στο φετινό πρωτάθλημα και οπωσδήποτε ήταν και ένα “τρίποντο” ψυχολογίας.

Η ομάδα της Κάταλιν Κις κυριάρχησε από την αρχή του παιχνιδιού, ωστόσο εξαιτίας αβίαστων λαθών μετέτρεψε σε… ντέρμπι το πρώτο σετ, το οποίο τελικά έκλεισε με 32-30 υπέρ των γηπεδούχων. Παρά τα γεμάτα δύο σετ που ακολούθησαν (25-22 και 25-23 αντίστοιχα), τα κορίτσια της Κορίνθου ήταν σε όλα τα επίπεδα ανώτερα, με τις απώλειες πόντων να έρχονται κυρίως λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης.

Μπορεί οι 4 βαθμοί σε 3 αγώνες να μην είναι ο καλύτερος δυνατός απολογισμός, αλλά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα μας δείχνει σταθερά ανοδική πορεία, πραγματοποιώντας πολλά υποσχόμενες εμφανίσεις. Αποκορύφωμα η ήττα με 3-2 στην έδρα των Αμαζόνων (που βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα).

Για την 4η αγωνιστική ο ΑΣΠ Κόρινθος θα φιλοξενηθεί από τον πρωτοπόρο και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Πανιώνιο.

Α.Σ.Π. Κορίνθου – Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση 3-0 (32-30, 25-22, 25-23)

Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Σπίνας, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Κάταλιν Κις): 
Γεωργιάδου, Χαμπάι, Ελευθερίου, Χάτσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση / Μαργαρίτη (λ), Τσιγαρίδα, Αντότσι, Μαρινοπούλου, Ασημακοπούλου.

Α.Π.Σ. ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΒΟΤΣΗ (Κώστας Ιωαννίδης):
 Μπακοπούλου, Χατζίκου, Τριλυράκη, Αργυρίου, Αλτίνη,  Ζωίδου / Ωραιοπούλου (λ), Ασβεστά (λ), Αποστολίδου, Ιωάννου, Κυριακίδου,  Σαχανίδου”.