ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Να και η ανακοίνωση από τον Ταγαρά για τα ηλεκτρικά ποδήλατα! -…Δεν έχασε ευκαιρία! -Τι δεν μας είπε όμως…

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Έσπευσε ο Κορίνθιος βουλευτής Ν. Ταγαράς να βγάλει ανακοίνωση για τα ηλεκτρικά ποδήλατα που θα έρθουν στην Κόρινθο! Μάλιστα δήλωσε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να το ανακοινώσει!

Έκανε κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ο Ταγαράς ώστε να έρθουν ΜΟΝΟ στην πόλη της Κορίνθου τα ηλεκτρικά ποδήλατα; Το ίδιο δεν έχει συμβεί κε Ταγαρά και με άλλους δήμους της Ελλάδας;

Ως προς τι λοιπόν η ανακοίνωση; Για να δείξετε ότι κάτι κάνατε και εσείς για την Κόρινθο;

Την στιγμή που ΔΕΝ βγάζετε ανακοινώσεις για άλλα σοβαρά θέματα που αφορούν το νομό (τελευταία βλέπουμε αναρτήσεις σας στο facebook κυρίως για γιορτές, ημέρες μνήμης …κτλ), βγάλατε σήμερα ανακοίνωση για τα ηλεκτρικά ποδήλατα που θα έρθουν στην Κόρινθο!!!

-Για τους αστυνομικούς που πήραν από την Κορινθία…κουβέντα (καμία ανακοίνωση)!

-Για τα θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία και τις ελλείψεις σε ότι αφορά το νοσοκομείο Κορίνθου …κουβέντα (καμία ανακοίνωση)!

Για τα προβλήματα των αγροτών …κουβέντα (καμία ανακοίνωση)!

-Για τους φουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ… κουβέντα (καμία ανακοίνωση)

Και ένα σωρό ακόμα για…

…Απλά τώρα ενημέρωσε ο Ταγαράς για τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα στην Κόρινθο.

Δεν χρειαζόταν κε Ταγαρά γιατί για το θέμα αυτό ενημερωθήκαμε από το δήμο Κορινθίων όπου μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου αναφέρθηκε:

“Η ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου Κορινθίων υποβλήθηκε και εγκρίθηκε από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και περιλαμβάνει:

-Προμήθεια 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων

-Εγκατάσταση και λειτουργία 6 σημείων σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, για την φόρτιση και την στάθμευσή τους με ασφάλεια (αντιβανδαλιστικό σύστημα, «έξυπνες» κλειδαριές ΙοΤ, κτλ.), ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από δημότες, κατοίκους, επισκέπτες

Στην χρηματοδότηση συμπεριλαμβάνεται επίσης η λειτουργία ενός ολοκληρωμένου web-based λογισμικού διαχείρισης, αλλά και ηλεκτρονικού συστήματος διαμέσου mοbile εφαρμογής που θα επιτρέπει την αυτόματη μίσθωση των ηλεκτρικών ποδηλάτων χωρίς την παρουσία προσωπικού.…”

ΣΣ. Καταλαβαίνουμε κε Ταγαρά ότι έρχονται εκλογές αλλά με ανακοινώσεις σαν την παρακάτω δεν κερδίζετε τις εντυπώσεις! Ασχοληθείτε με τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα της Κορινθίας και βρείτε λύσεις, κάτι που μέχρι σήμερα …μάλλον δεν έχετε καταφέρει!