ΚΟΡΙΝΘΟΣ: “Ξέσπασαν” στην παιδική χαρά (φωτο) -Θα κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων…

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται:

«Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει ο δήμος Κορινθίων τον βανδαλισμό από αγνώστους στην παιδική χαρά του Ειδικού σχολείου Κορίνθου, έναν χώρο που είχε δημιουργηθεί με ιδιαίτερο μεράκι και αγάπη για την ενασχόληση και διασκέδαση των παιδιών του σχολείου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά ο Δήμαρχος Κορινθίων ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και την συνεργασία της με το σχολείο και τους γονείς ούτως ώστε η αποκατάσταση να είναι άμεση και τα παιδιά να μην στερηθούν τις ώρες που περνούσαν στον συγκεκριμένο χώρο.

«Είναι υποχρέωση μου, υποχρέωση όλων μας να παρεμβαίνουμε και να βοηθούμε. Κυρίως είναι υποχρέωση όλων μας να προστατεύουμε με όποιο τρόπο είναι δυνατό από ανάλογες ενέργειες, κι αυτό είναι ένα σημείο στο οποίο θα σταθούμε ιδιαίτερα τόσο για τον χώρο της συγκεκριμένης παιδικής χαράς όσο και για άλλες του δήμου Κορινθίων οι οποίες το τελευταίο διάστημα έχουν μπει στο στόχαστρο βανδάλων. Η καταστροφή δεν μπορεί να είναι αποδεκτή. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως οι πράξεις έχουν συνέπειες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

Από την πλευρά του Δήμου θα ζητηθεί η συμβολή της αστυνομίας, θα κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων, ενώ καλούνται οι πολίτες που έχουν οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν είτε με την αστυνομία είτε με το δήμο συμβάλλοντας στην προσπάθεια ταυτοποίησης των δραστών και πρόληψης πιθανών νέων καταστροφών».