ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι έξι νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του δημάρχου

Από το συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου αναφέρεται: «Νέες υποψηφιότητες, νέα πρόσωπα, επιτυχημένα στην επαγγελματική τους δραστηριότητα, Κορίνθιοικαι Κορίνθιες αγαπητοί στην κοινωνία, ανακοινώνονται σήμερα από τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την «Συμμαχία Πολιτών». Συμπορεύονται όλοι τους με φιλοσοφία δουλειάς και προοπτικής σε μια κοινή πορεία αλλαγής που ξεκίνησε το 2019 και με την εμπιστοσύνη των πολιτών  θα συνεχιστεί το 2023.

«Οι Κορίνθιοι που έρχονται στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι άνθρωποι που αναγνωρίζουν όχι μόνο την φιλοσοφία του συνδυασμού που δημιουργήθηκε το 2014 με όραμα την ΑΛΛΑΓΗ, αλλά και την δουλειά που έχει γίνει  από το 2019 στην διοίκηση του δήμου, στην εξωστρέφεια του, στην συμμετοχή του στα κέντρα λήψης αποφάσεων, στην διεκδίκηση εμβληματικών έργων, στην λύση χρόνιων ζητημάτων. Τους καλωσορίζω όλους και είμαι βέβαιος πως μαζί θα πετύχουμε πολλά περισσότερα!»

ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

1.ΔΑΝΙΗΛ ΜΑΡΙΑΝΑ

Η Μαριάννα είναι Φαρμακοποιός στην πόλη της Κορίνθου. Σπούδασε το διάστημα 2002-2007  στο τμήμα ΕΚΠΑ της Φαρμακευτικής Σχολής ενώ το διάστημα 2008-2010 φοίτησε στην  ομοιπαθητική σχολή Κ.ΒΥΘΟΥΚΛΑ. Από το 2010 έως το 2012 πραγματοποίησε την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής πολιτικής, στους θεσμούς και στις Πολιτικές Υγείας. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και είναι η 2η φορά που κατέρχεται στα κοινά έχοντας καταγράψει την πρώτη φορά εξαιρετική πορεία.

2.ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Δημήτρης Κωστάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 6χρονου αγοριού. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρεία με έδρα την Κόρινθο. Λατρεύει τη φύση , τον αθλητισμό και τον τόπο που μεγάλωσε, δραστηριοποιείται και δημιούργησε την οικογένεια του.

3.ΜΑΡΙΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Γεννήθηκε στην Αρχαία Κόρινθο το 1967 είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι απόφοιτη Λυκείου  με σπουδές στην Διοίκηση επιχειρήσεων και στα ΤΕΙ λογιστικής Κοζάνης. Δραστηριοποιήθηκε στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην γραμματεία λογιστηρίου και στο  ταμείο. Το 2019 εκλέχτηκε τοπική σύμβουλος στην Αρχαία Κόρινθο. «Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο δήμαρχος να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της αρχαίας Κορίνθου με κάνει να θέλω να συνεχίσω την δράση μου με μεγαλύτερο ζήλο για τα κοινά του τόπου μου» αναφέρει η ίδια.

4.ΜΠΑΡΤΖΗ ΗΛΙΑ

Επιχειρηματίας στο χώρο της ομορφιάς από νεαρή ηλικία η ΉλιαΜπάρτζη είναι σήμερα ιδιοκτήτρια δυο κομμωτηρίων , στην Κόρινθο και στο Ζευγολατιό, μόλις στα 33 της χρόνια. Προσωπικότητα ισχυρή, εξωστρεφής, δραστήρια και ανήσυχη εκπαιδεύεται συνεχώς στον χώρο της δουλειάς της. Μετρά δεκάδες σεμινάρια και επιμορφώσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό κατορθώνοντας να βάλει την δική της σφραγίδα στο αντρικό και το γυναικείο haircut. Με σπουδές στην Σχολή Κοντοράβδη και στον Αμάραντο ,διδάσκει σήμερα, μεταξύ άλλων, τα μυστικά της τέχνης της στα ΙΕΚ Κομμωτικής.

Μητέρα ενός κοριτσιού 12 ετών ,αποδεικνύει στην πράξη την ικανότητα της γυναίκας να συνδυάζει αρμονικά και με επιτυχία  την ιδιότητας της μητέρας, της επιχειρηματία και της σύγχρονης γυναίκας!

Η Ήλια είναι για πρώτη φορά υποψήφια στην αυτοδιοίκηση. «Επέλεξα να είμαι στην ομάδα του Δημάρχου γιατί βλέπω την φιλοσοφία, το επίπεδο και την ενέργεια που και εγώ ως άνθρωπος πρεσβεύω. Είμαι βέβαιη πως θα δώσουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα από τον οποίον έχει να κερδίσει μόνο ο δήμος μας» αναφέρει η ίδια.

5.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ

Ο Κώστας είναι επιχειρηματίας, επαγγελματίας στην εστίαση από το 1995 έως σήμερα. Γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Κορίνθου θέτει υποψηφιότητα με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου για πρώτη φορά, στηρίζοντας την συνέχεα της αλλαγής στο δήμο Κορινθίων. Γεννήθηκε στον Μαψό αλλά κατοικεί μόνιμα στην Κόρινθο. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Λέκκα και πατέρας τριών παιδιών.

6.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

Η Ιωάννα είναι μαθήτρια της 3ης Λυκείου, 17 ετών και υποψήφια για πρώτη φορά! Επαγγελματίας χορεύτρια, συνεργάζεται με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες ενώ  έχει ήδη κατακτήσει μια σειρά τίτλων ομορφιάς , και συγκεκριμένα τους τίτλους 1.Miss teengalaxy 2018 Bucharest , 2.Miss young 2019 , 3. Miss Young 2020 Πελοποννησιακά Καλλιστεία , 4.Miss body 2020 5. 1 R.U Miss Young Hellas. Με την υποψηφιότητα της εκφράζει την δίψα της γενιάς της για συμμετοχή και αλλαγή σε όλα εκείνα που πρέπει να αλλάξουν! Σε όλα όσα οραματίζονται για το μέλλον τους και μέσα από την συμμετοχή τους μπορούν όχι μόνο να σχεδιάσουν αλλά και να υλοποιήσουν».