ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι νέοι υποψήφιοι του δημάρχου Β. Νανόπουλου -Ποιος αναλαμβάνει τη θέση του Β. Ταγαρά!

Παρακάτω παρουσιάζονται οι νέοι υποψήφιοι στο συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Β. Γεώργαρης ο οποίος και αναλαμβάνει τη θέση του Β. Ταγαρά στο κέντρο κοινωνικής πολιτικής του δήμου Κορινθίων

Από το συνδυασμό του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η ανανέωση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Νέοι υποψήφιοι εντάσσονται στην παράταξη του δημάρχου Κορινθίων ενισχύοντας την ομάδα της αλλαγής του 2019, στελέχη με «έξωθεν καλή μαρτυρία», επιτυχημένα στον επαγγελματικό τους βίο,  με μεγάλη αγάπη για τον δήμο μας και όρεξη για δουλειά.

«Καλωσορίζω τα νέα στελέχη που συ στρατεύονται μαζί μου αλλά και εκείνα που ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους με την εκ νέου υποψηφιότητα τους. Όλοι μαζί κερδίζουμε το στοίχημα της ανανέωσης, μια ανάγκη της κορινθιακής κοινωνίας που όχι μόνο αφουγκραζόμαστε αλλά και στην πράξη υπηρετούμε προκειμένου η νέα θητεία να είναι παραγωγική, να είναι ουσιαστική, να είναι εκείνη που αξίζει ο δήμος Κορινθίων»  δήλωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Γεώργαρης  Βασίλης

Είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος στον εμπορικό σύλλογο της Κορίνθου. Ο επιχειρηματικός κόσμος ανανέωνε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του για 13 συναπτά έτη. Αποχωρεί επιτυχημένος και αγαπητός ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο, αυτό της αυτοδιοίκησης.

Ο Βασίλης Γεώργαρης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Αναλαμβάνει σε λίγες ημέρες Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής ενώ έχει διατελέσει το προηγούμενο διάστημα αντιπρόεδρος στο δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

ΚαλλίρηςΠαναγιώτης

Ο Παναγιώτης διαμένει στον Κάτω Άσσο είναι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού και για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο

ΚαραντάνηςΝίκος

Ο Νίκος είναι υπαξιωματικός του πολεμικού Ναυτικού ,διαμένει στον Κάτω Άσσο και είναι έγγαμος με δύο παιδιά

Λαγός  Γιώργος

Ο Γιώργος διαμένει στο Σολωμό, ασχολείται με την εταιρική επιχείρηση ελαιοτριβείο και αγροτική παραγωγή.

Μαγκλάρας Γιώργος

Ο Γιώργος είναι άνθρωπος του αθλητισμού, της αυτοδιοίκησης, της προσφοράς! Αντιπρόεδρος σήμερα στο ΚΕΠΑΠ

ΣούκουληςΔημήτρης

Ο Δημήτρης Σούκουλης είναι αστυνομικός με καθήκοντα συνοριακού φύλακα, κάτοικος Εξαμιλίων . Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν ως αθλητής στονΕθνικό Ξυλοκέριζας

Παπαδοπούλου Κατερίνα

Η Κατερίνα είναι Λογίστρια, πρώην τραπεζικό στέλεχος με πορεία 24 ετών στο χώρο, Οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.)

Τσάκωνα Κατερίνα

Η Κατερίνα είναι ιδιωτική υπάλληλος στην εταιρία Χρυσά Αυγά και μόνιμος κάτοικος Κλένιας…»