ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “παραγονταρέοι” …με τα χρέη!

Μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΣ Κόρινθος και τις διαταραγμένες πλέον σχέσεις μεταξύ των Πιέτρη και Οικονόμου βρήκαμε την παρακάτω ανάρτηση του Γ. Πιέτρη στις 26 Αυγούστου του 2023 (πριν από περίπου 9 μήνες) στο facebook:

“Παραγονταρέοι, σκαφάτοι και πουράτοι”, έλεγε με νόημα (!!!) ο Γ. Πιέτρης δείχνοντας το παραπάνω φαγοπότι!

Μήπως οι “παραγονταρέοι” …με τα χρέη, θέλει να πει ο Γ. Πιέτρης;

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι είναι γνωστά τα τεράστια χρέη του Γ. Οικονόμου στο δημόσιο αφού πριν λίγους μήνες ήταν και στη λίστα των μεγαλοοφειλετών (μπορεί να μας πει ο ίδιος το ακριβώς ποσό ή να μπούμε στον κόπο να ανοίξουμε τη λίστα για να το θυμηθούμε και να το γράψουμε;)

Επίσης Γ. Πιέτρη και εσείς ξέρετε από χρέη και πριν λίγα χρόνια μας είχατε απασχολήσει στο korinthiannews.gr με τη σύλληψή σας για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρέη στο δημόσιο (ήταν η περίοδος που συλλαμβάνονταν οι επιχειρηματίες για μεγάλα χρέη)

Γιατί εμείς έχουμε το κακό να μην ξεχνάμε και αν προκληθούμε τα φέρνουμε ξανά όλα στη δημοσιότητα

Αν είναι λοιπόν έτσι …οι παραγονταρέοι με τα χρέη τους τότε να το παίξουμε και εμείς παραγονταρέοι, πουράτοι, σκάφατοι, συμπληρώνοντας …και φευγάτοι!

Αυτά σε ότι αφορά τους Πιέτρη και Οικονόμου στην παραπάνω φωτογραφία, οι οποίοι έχουν ασχοληθεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση και είναι γνωστοί για τις “κωλοτούμπες” που έχουν κάνει (δεν είναι της παρούσης να τα αναφέρουμε ξανά για τον καθένα).

Σε ότι αφορά τον Σουφρίλα, ο οποίος όπως είπε εντός της εβδομάδας και ο Κούγιας δεν έχει δώσει ούτε πενηνταράκι στο σύλλογο ως γραμματέας της ομάδας της Κορίνθου, είναι …παραγονταρέος, …πουράτος ή …σκαφάτος; Για να ξέρουμε και εμείς δηλαδή αν ανήκει σε κάποια κατηγορία ή σε όλες;

Οι τρεις από τους παραπάνω είναι ή ήταν (θα σας γελάσουμε με αυτά που συμβαίνουν τελευταία) για αρκετό καιρό στην διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου!

Το αποτέλεσμα για εμάς αναμενόμενο και το είχαμε γράψει από παλιά…

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το διέλυσαν το μαγαζί! -Αυτοί είναι που θα “έσωναν” την ομάδα της Κορίνθου! -Δείτε τώρα τις εξελίξεις…

και την ανάρτηση:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Κούγιας μίλησε για τον Σουφρίλα …και για ποιο λόγο τον είχαν! -Δεν έχει βάλει ούτε…