ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι υποσχέσεις του Β. Νανόπουλου …πριν την “καρέκλα”! -Τα τέλη …είναι σαν τα κρουαζιερόπλοια;

Ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος συνεχίζει να χάνει την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι δημότες στο πρόσωπό του! Συνεχίζει να εκτίθεται με αυτά που υποσχόταν προεκλογικά (αλλά και ως δήμαρχος) και δεν υλοποιεί τώρα που είναι στη θέση του δημάρχου…λες και οι δημότες δεν θυμούνται!

Μία χαρακτηριστική δήλωση του Νανόπουλου ήταν η δέσμευσή του για μείωση των δημοτικών τελών! Όλοι τότε ίσως να θεώρησαν ότι με το έβγαινε ο Νανόπουλος δήμαρχος οι μειώσεις στα τέλη θα έκαναν τη διαφορά …αλλά δυστυχώς!

Δείτε τι δεσμευόταν ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος προεκλογικά (20 Μαρτίου 2019):

…Τι έγινε δήμαρχε;

Για να απαντήσει ξεκάθαρα ο δήμαρχος στους δημότες του ΠΟΣΟ υλοποίησε αυτό που προεκλογικά υποσχόταν για τα τέλη; Εδώ οι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Κορινθίων θύμισαν ξεκάθαρα την υπόσχεση του Νανόπουλου (δείτε την χαρακτηριστική ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Άλλα υποσχέθηκε ο δήμαρχος και …άλλα κάνει!)

ΣΣ. Πολύ πιθανό οι δεσμεύσεις του Νανόπουλου για τα τέλη να είναι σαν τις δεσμεύσεις, πριν από αρκετά χρόνια, για τα κρουαζιερόπλοια γεμάτα τουρίστες που θα έρχονταν στο λιμάνι της Κορίνθου αλλά που …ποτέ δεν ήρθαν! Τότε ο Νανόπουλος έφτασε στο σημείο να δίνει και συγκεκριμένες ημερομηνίες για την άφιξη των κρουαζιερόπλοιων! Τα χρόνια πέρασαν και τα κρουαζιερόπλοια γεμάτα τουρίστες …ακόμα τα περιμένουν οι δημότες!

Έκτος και αν …για τα μάτια του κόσμου έρθουν κάποιες μειώσεις στα τέλη προς την ολοκλήρωση της θητείας του Νανόπουλου! Τότε όμως θα είναι αργά…

Κ.Ν